Софи Маринова се предаде пред зрителския хейт: Никога повече няма да бъда жури! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Маги Халваджиян “ Звездите в нас “ за пълен провал. Като основна причина за неуспеха на предаването повечето зрители изтъкван некомпетентността на журито и по-специално на Софи Маринова и Тита, които според зрителите изобщо нямат място сред оценителите на подобен род таланти. И докато от Тита все още не сме чували нищо, то Софи си призна, че има забележки и съображения по повод тази своя изява.

Софи жури

„Никога няма повече да бъда жури, защото не е моето нещо. Какво правя – казвам на всички едно и също: „Много сте сладки“ и т.н. За тази работа е добре да е някой с по-богат речник“, коментира в типичния й искрен стил Софи Маринова в предаването на Гала. Тя гостува там заедно с Преслава, с която имат нов дует, който планират от години.

Софи и Преслава при Гала

Самата Преслава коментира, че Софи не става за съдия и по друга причина и тя е, че винаги се сдържа в отрицателните си оценти, дори нещо да не й харесва. Двете се познават отлично, а напоследък и пътуват заедно по света, често в компанията на друг поп фолк идол – Константин.

Преслава разказа за първата си среща със Софи Маринова, която била в началото на кариерата й. Двете били в компанията на други хора в столично заведение, но така се случило, че се оказали седнали една до друга. Софи почнала да хвали Преслава, а младата изпълнителка се притеснила и дори си помислила, че някой й прави „скрита камера“.

Съсипаха я! Софи Маринова принудена да отърве Лоренцо от затвораМъжете в живота на Софи Маринова не спират да я тормозят психически и физически. Певицата няколко пъ…Oct 3 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!