„Колко е остаряла!“: Селин Дион се появи публично за първи път от 2 години – беше снимана от папараците (СНИМКА)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Селин Дион често е наричана „чудото с един хит“. Така казват за онези, които са спечелили невероятна слава и хонорари само за миг, но вече не могат да повторят този успех. По отношение на Дион това, разбира се, не е съвсем вярно. Да, певицата наистина стана една от най-богатите и популярни звезди в света през 1997 г. благодарение на записа на песента My Heart Will Go On, саундтрака към филма Титаник. Какво да кажем, тази мелодия все още е визитната картичка на Селин.

Но Дион има и много други постижения. По време на кариерата си тя издаде повече от 20 албума, спечели Евровизия и спечели много награди, включително титлата модна икона благодарение на скандално дръзката си визия.

Напоследък обаче Селин много рядко се появява на публични места. Последната й поредица от зашеметяващи модни появи се случи през март 2020 г. От тогава звездата се свързва с фенове само в социалните мрежи и дори тогава рядко. Разбира се, тя не изчезна напълно от хоризонта: периодично дава интервюта и подготвя нов албум. Тя дори планира голямо турне, но след това постави кариерата си на пауза. Причината бе мистериозното заболяване на звездата.

Преди около година Дион започва да страда от периодични болки в мускулите, които или се появяват, или изчезват. Заради тях тя не можа да осъществи турнето си. Лекарите все още вдигат рамене: никой не може да постави диагноза. Тези мускулни спазми могат да възникнат по различни причини, от проблеми с щитовидната жлеза до стрес.

Но звездата е решена да се върне на сцената. Кога обаче ще бъде това, тя не може да каже със сигурност. Междувременно тя все пак реши да прекъсне уединението си – за първи път от повече от две години Селин беше заснета публично, с приятелка, на хеликоптерна площадка в Ню Йорк.

Селин Дион остаряла

Селин Дион Снимка Legion Media

Колан на Gucci, привличащи вниманието бижута на врата, гол корем, който се вижда под стилна риза – Дион изглежда толкова стилна и необичайна, колкото и преди. Но това важи за тоалетите. Но появата й разстрои верните й фенове – изглежда, че звездата е остаряла много.

Много бръчки, отпусната шия – и все пак Селин е само на 54 години! За сравнение, Дженифър Лопес сега е на 53, а Елизабет Хърли, например, на 57!

В разгара на борбата с болестта Селин Дион публикува рядка снимка със синовете сиСелин Дион , по средата на възстановяването си от тежко заболяване, сподели снимка, на която позира …May 10 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!