Софи Маринова за първи път показа дома си отвътре – феновете не вярват на очите си (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Софи Маринова рядко пуска хорските очи зад стените на дома си. Наскоро певицата се завърна от турнето си в Америка с куп припечелени пари. Финансовият успех на турнето бил толкова голям, че Софи дори решила, че може да си позволи кратка почивка и временно да не поема участия на родна земя.

Както вече ви информирахме, в САЩ певицата пътува заедно със сина си Лоренцо, но без своя съпруг Гринго, на който не му отпуснали виза заради проблемите със съда отпреди година, когато бе обвинен в рекетиране на айтоски бизнесмени.

домът на Софи Маринова

Гласовитата певица нямала търпение да кацне в България и да види любимия си мъж, както и своите родители. Още същата вечер цялата рода се събрали в дома й в Етрополе. За добре дошла майка й сготвила агне.

Във фолк-средите Софи никога не е парадирала с пари и за всички е ясно, че за разлика от колежките си живее доста обикновено . Сега за първи път певицата пусна снимки от дома си в Етрополе . Те веднага станаха хит, но разочароваха нейни фенове, които до този момент са си мислили, че живее в лукс и разкош.

Софи Маринова у дома

От снимките си личи, че жилището на Софка по нищо не отстъпва на нормалните българи. Приборите пък са далеч от скъпите порцелани, които в последно време са завладели човечеството и пръскат луди пари за чинии и вилици.

Както забелязаха злостните езици, Софи и родата й дори са по домашни дрехи и пият бира от бутилка (сякаш това не е най-нормалното нещо в домашна обстановка). Точно заради тази непринуденост хората я обичат и дори най-голямата й издънка е посрещната с усмивка, а не с укор.

семейството на Софи Маринова

Нейни колежите обаче не спират да се възмущават на начина й на живот. “Тя е Софи Маринова, изкарва много пари, пък няма собствено жилище в София и живеят като “в дядовата ръкавичка” в Етрополе. Не й отива да пие бира от шишето, тя е звезда”, са само част от злостните коментари в жанра.

МВР издирва сина на Софи Маринова – Лоренцо, заради трафик на мигранти Иван С., който бе задържан в петък с бежанци край Русокастро, твърди че работи за Лоренцо. МВР изди…Sep 24 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!