Актьорът Антон Радичев вече е по-добре

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Антон Радичев се върна контузен от морето. Актьорът легенда изкълчи лошо десния си крак по време на курортуването си в Созопол. „Тази година почивката ми премина с травма на глезена. Още в първия ден се подхлъзнах и белята стана. Лекарят препоръча 35 дни пълен покой на долния ми крайник, но всеки ден влизах в солената вода и плувах по час. Доскоро леко накуцвах, но си шофирах без проблем.

Вече съм добре“, споделя звездата от „Оркестър без име“, „Клуб НЛО“, „Етажна собственост“ и Народния театър. И добавя, че наскоро започнали отново възстановителните репетиции на продължението на постановката „Колко е важно да бъдеш сериозен“ в Народния.

„Въпреки наводнението днес с моите колеги Вяра Табакова, Кирил Кавадарков, Милена Атанасова, Цветан Пейчев, Славена Зайкова ще играем под режисурата на Бойко Илиев“, уточни актьорът.

Героите от прочутата пиеса на Оскар Уайлд отново попадат в комични житейски ситуации – този път в продължението, написано от американския драматург Том Томас.

Сега историята на Гуен, Алджи, Сесили, Ърни, Бренда и Уили Джукс се развива през 1933 г., когато Голямата депресия и крахът на Уолстрийт са в разгара си, Хитлер идва на власт в Германия. А също и бомбардировките, тъгата по отминалите години и блестящата алегория на един изгубен щастлив живот.

„Сякаш говорим за днес в тази постановка. И при нас светът се срива, заприличал е на спукан балон с тази война. Но трябва да сме оптимистични като героите ни – все пак животът продължава и насладата от това никой не може да ни отнеме“, смята Антон Радичев.

Актьорът Дарин Ангелов е съсипан / СНИМКИДарин Ангелов и съпругата му Антония Русева са разделени от няколко месеца, но той все още не можел …Jul 13 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!