Смятат ги за най-красивото семейство-Да видите само дъщеричката им!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимките красивите влюбени младоженци гравитиран непрекъснато в публичното пространство. Сватбата на двойката беше определена единодушно като най-красивата и зрелищна в родната им Грузия. Имената на двойката са Мириам и Давид и са определени от интернет потребителите като най-красивите грузинци. Самата Мириам е „Мис Грузия“, а Давид добива популярност покрай нея. Двамата са заедно от 2 години.

Съветите на мъдрата баба за здраво семействоОтношенията с мъжа ви са напрегнати? Децата са спрели да слушат и изобщо не зачитат мнението ви? Тря…Jan 14 2020vijti.com

Мириам и Давид вдигат традиционна грузинска сватба, която впечатлява със своята грандиозност.

Преди сватбата обаче на бял свят се появява първата им дъщеричка, Марта. Днес руските и грузинските медии я определят като най-красивото дете в Грузия:

По всичко личи, че Марта ще наследи красотата на майка си, макар че някои последователи на двойката твърдят, че детенцето има малко плашещ поглед.

Мириам има и сестра, Софи. Тя също е истинска красавица, но вижте дъщеричката ѝ.

Източник: ЗаЖената

7-месечно бебе било отнето от българско семейство в Хамбург, Германия 7-месечното бебе било отнето вчера от Германската агенция за закрила на детето от българско семейс…Jan 11 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!