Смущаващи факти за смъртта на палаткаджията Иван: Свързал с баща си по телефона и му казал, че се чувства застрашен

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тяло на мъж беше намерено вчера близо до военното поделение край варненското село Любен Каравелово, където преди седмица изчезна 28-годишният Иван Йорданов. От полицията потвърдиха информацията, но все още не съобщават дали това е издирваният мъж.
Жител на варненското село Любен Каравелово е попаднал на трупа и е открил прилики с издирвания Иван Йорданов. Няма данни за насилие. Все още се изясняват причините за смъртта на младия мъж, пояснява БНТ.
Сигналът за изчезването на Иван Йорданов беше подаден на 25 август от негови близки. Той е бил на територията на това военно поделение.
Първоначално в издирването беше използвано следово куче, но без никакъв резултат.
Търговка поръча убийството на свой съсед, засекли я със СРС-таМъж от Пловдив получи неприятна изненада преди 10 дни – оказа се поръчан от своя съседка. Мократа по…Aug 28 2019vijti.com

По-късно в претърсването на гората се включиха представители на полицията, на горското, на ловните дружини, много доброволци, а също така и на военна полиция, тъй като мястото, където последно е забелязан Иван Йорданов, се намира на територията на бивше военно поделение.
Говори се, че последно той е бил тук на палатка с двама свои приятели на парти, организирано в социалните мрежи, на което са присъствали над 100 човека.
От това място той за последно се е свързал с баща си по телефона, казал му, че се чувства застрашен, изпратил му е GPS координати на мястото.
Оттук неговите следи се губят. Полицията в момента води разследване за причините за смъртта на младия мъж, който е намерен в гористата местност до варненското село Любен Каравелово.

Ето какво каза мъжът, открил трупа на палаткаджията Иван
„Отидох снощи в гората и минах по долния път, където намерих трупа. Ние знаехме, че липсва, но не беше ясно, че е мъртъв. Отидох до него, погледнах го и се обадих на кмета“, разказа пред Нова тв мъжът, намерил тялото на 28-годишния младеж, за което се смята, че е на изчезналия Иван Йорданов.
Цялото село е знаело за издирването. Около 40 души, полицаи и доброволци с кучета са се включили в търсенето. Въпреки това, около седмица, тялото и мъжът не бяха открити до понеделник, когато е намерен мъртъв.

„Вчера, получихме сигнал от наш жител, че е намерил трупа в близост до поделението. Той е на въпросния издирван Иван Йорданов. Миналата седмица получихме сигнал за коли с български и чужди регистрации в близост до селото. Срещнах младежи на 22 и 25 години, нормално облечени“, каза кметът на село Любен Каравелово Иван Димитров.
Той допълни, че има притеснения сред хората в селото и уточни, че поделението не се охранява.
Предстои да бъде направена аутопсия на тялото, за да се разбере каква е причината за смъртта. По предварителни данни няма следи от насилствена смърт.
Източник: Блиц
Последни разкрития около убийството край Негован: Намерено ли е оръжието, разказ на съседи, СНИМКИ от дома на убитата двойка ОБЗОРДвата трупа, намерени край Негован, чиито тела бяха разчленени в бидони в язовир, са на мъж и жена, …Aug 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!