Последни разкрития около убийството край Негован: Намерено ли е оръжието, разказ на съседи, СНИМКИ от дома на убитата двойка ОБЗОР

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Двата трупа, намерени край Негован, чиито тела бяха разчленени в бидони в язовир, са на мъж и жена, живели в кв. „Иван Вазов“, бул. „Витоша“ № 182. Сградата, в която са живели обаче, има любопитна биография.
Както по-рано стана ясно – трупът на мъжа е идентифициран – на Йордан Атанасов – треньор по бокс, известно име от миналото в спортните ни среди.
Сигурни наши източници твърдят, че там живее известният охранител на един от най-видните бизнесмени в страната към настоящия момент, собственик на най-големия български футболен отбор – Вальо Бореца.
Оказва се, че в същата тази сграда апартамент има и Росен Чолов – криминално проявеният бивш съпруг на Ирена Милянкова.
Разкриха кои са жертвите от Негован, има и двама задържани за двойното убийство ВИДЕОПо информация на NOVA има и двама задържани Ясно е кои са жертвите от Негован! Разследващите са уста…Aug 28 2019vijti.com

Самата актриса е живяла там повече от 10 години.
Най-интересното обаче е, че в същата въпросна сграда са се подвизавали Славена Вътова и Росица Иванова. Те са използвали специален апартамент, в който са раздавали интимни услуги на платежоспособни господа.
В сградата има и апартамент, в който известни наркодилъри продават наркотици.
Ето и ексклузивни кадри от въпросната сграда:

Мистерия във Федерацията по борба – никой не познава убития край Негован Атанасов
Никой в Българската федерация по борба не познава убития край Негован треньор Йордан Атанасов, научи ПИК. Медията ни се свърза с легендата в спорта и почетен председател на федерацията Валентин Йорданов, който обясни, че не може да се сети кой е убитият треньор по борба.
Златният медалист от олимпийските игри в Атланта каза още, че е разговарял със свои колеги, но и те не познават Йордан Атанасов.
Междувременно статии от началото на века свързват Атанасов със скандал в Нигерия. По това време Атанасов и треньор на националния тим на страната, но го отстраняват тъй като отборът се явява твърде късно на Световното по свободна борба, което тогава се провежда в София.
Атанасов е бил треньор и на националния отбор по борба на Саудитска Арабия, работил е и в САЩ.

Убитите край Негован били евангелисти: Йордан четеше библията всеки ден, въпреки че цитираше точно пасажи от нея, разказа една от съседките му
Убитите Йордан Атанасов и жена му са били членове на една от евангелистките църкви у нас. Двамата бяха открити в Негован.
Според неофициална информация двамата дори са се запознали на една в една от църквите.
Йордан четеше библията всеки ден, въпреки че цитираше точно пасажи от нея, разказа една от съседките му. Двамата купили апартамента в столичния квартал „Стрелбище“ преди около 5-6 години. Имали и куче – бял лабрадор.
Двамата са имали вила в село Литаково, Софийска област. Най-вероятно убийствата са извършени там, пише „24 часа“.

Преди минути в дома им на столичния бул на „Витоша“ 182 се прибра дъщерята на Йордан.
Тя бе с тъмни очила и отказа коментар пред медиите.
Открити са само черепи, по които няма нито едно парче кожа. Дупките от куршум обаче са ясно видими, а при мъжа дори е открит проектилът. Той е силно деформиран, но разследващи го идентифицирали като калибър .22LR. Той е с диаметър 5,6 мм. Типичен е за спортни пистолети, както и за малокалибрени пушки. Самото му име означава дълга пушка (Long rifle – на англ. ез). С такъв диаметър бе и пистолетът на шесторния убиец от Нови Искър Росен Ангелов. Същият куршум бе открит и в тялото на Милена Шишкова, убита в Костенец от бившия си приятел. При него обаче и до днес не е открито оръжие и не се знае пистолет или пушка е. Засега водеща версия е, че е пушка. Причината – малкото, но прецизни изстрели. За разлика от сегашния случай в Нови Искър и в Костенец жертвите бяха убити с по няколко куршума.

Пистолетът на убийството в Негован намерен в… Техническия университет
В Технически университет София са били открити два пистолета, за които се има подозрение, че с един от тях е извършено двойното убийство в Негован, заяви на брифинг зам.-главният прокурор Иван Гешев.
„Извършителите нямат сериозна връзка, която да ги свързва с Техническия университет, има ли са трудов договор за техническа поддръжка“, обясни обвинителят. Иван Гешев коментира, че към момента са задържани две лица, за които се има подозрения, че са извършителите на това доста сериозно и тежко престъпление. „Казвам подозрения, защото утре предстои анализ на събраните доказателства.
Двете лица бяха задържани по закона на МВР днес на обяд. Наблюдаващият прокурор ще оцени събраните доказателства в рамките на тези 24 часа и ще предприеме съответните действия за привличане в качеството им на обвиняеми“, добави още Гешев.

Съседи с горещи разкрития за убитото семейство край Негован – жената блъскала по парното! Ето къде са живели треньорът по борба Йордан и половинката му
„Купиха жилището и след 2-3 дни започнаха ремонт. Преди 2-3 години се нанесоха. Като го купиха, като че ли бяха повече“, коментира съсед на убитото семейство.
„Жената почти не съм я виждал, мъжът съм го виждал да се разхожда с кучето. Поздравявахме се. Беше много строен. Не се усетих да се е случило нещо, защото бяха кротки. Жена му от време на време биеше с желязо по парното. Мъжът й казваше, че над тях тропат и тя е била нервна и затова удряла по парното“, обясни още съседът пред медията ни.
Възрастна жена коментира, че не познава убитите хора, тъй като те били от новите жители в блока. Съседи, живеещи над Йордан и съпругата му, също заявиха пред медията ни, че не познават жертвите.
Продавачка в магазина под блока обясни, че не знае кои са убитите, но ако мъжът е същият, за когото си мисли, ще й е много тежко, защото бил много добър съсед.


Източник: Хотарена
Излязоха нови разкрития за убийството в Негован: Включват в издирването всички всички управители на кооперации и блоковеДомоуправител звъни на вратата и показва снимки на дрехите на двете жертви, чиито останки бяха намер…Aug 27 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!