Сломиха я! Катето Евро прие новата жена на Сашо – вижте как се прегръщат двете + много снимки от рождения ѝ ден (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Последните слухове край звездното семейство на Сашо Кадиев и Катето Евро гласяха, че коравосърдечната мама на Сашко в никакъв случай не искала да приеме новата си кандидат-снаха – моделката Ивелина Чоева , с която в момента Кадиев изживява бурна любов. Известно е, че актрисата храни много топли чувства към майката на внучка си, Таня Тончева, и двете са си изключително близки.

Ето обаче че нещата явно са придобили нов обрат , предават от ПИК.

Ивелина Чоева най-после превзе къщата на Катето  в Кокаляне, която дълго време бе забранена за нея територия. Повод да се стопят ледовете между двете стана  рожденият ден на звездата от „Оркестър без име“. Катето навъртя 65 години на 1 септември, но почерпи най-близките си приятели на градинско парти през уикенда.

Сашо Кадиев сияе от щастие – вижте каква хубава двойка са с новата му любов (Снимка): Вече не е тайна – Сашо Кадиев се е отдал напълно на новата си любов . Откакто стана ясно, че има но…Jul 31 2021vijti.com

Катето Евро рожден ден

Направи впечатление, че от празненството отсъстват Тончева и малкото Кате. Преди няколко седмици Сашко Кадиев се щракна и с двете си жени, за да демострира, че Таня и Ивелина са в отлични отношения. Със сигурност Таня и дъщеря й са били в София, тъй като на 1 септември внучката на Катето Евро тръгна на училище в първи клас.

С трампата в кревата на сина си актрисата не бе много съгласна, тъй като тя е издигнала на пиадестал любимата си снаха Таня и дори след раздялата й с Кадиев, танцьорката остана да живее в Кокаляне. Въпреки, че нейната наследничка присъства на партито за рождения ден на Евро и прегръдката помежду им на видеата в социалните мрежи на актрисата, пак не е сигурно дали Катето вече е приела напълно новата си снаха.

Катето Евро и Ивелина

Катето ЕВро и Чоева

Тъй като е възможно синът й да я е поставил пред свършен факт, информирайки я, че ще уважи тържеството в компанията на Чоева.

Катето Евро купон

След рожденичката, най-голямата звезда на градинското парти, бе Орлин Горанов, който пя специално за своята приятелка.

Катето Евро и Орлин Горанов

Тя най-силно се разчувства при изпълнението на „Ancora“ – прочутата песен на Едуардо де Крешенцо.

Катето ЕВро рожден ден

В чест на Евро наздравици вдигаха още поетът Добромир Банев, „Мис България 2006“ Славена Вътова, актьорът Петър Антонов, водещата Елена Бозова, актьорът Камен Воденичаров, шефът на БНТ Емил Кошлуков, Азис и др

Катето Евро гости

Катето Евро и Славена

Катето Евро и Елена Бозова

Катето Евро Камен Воденичаров

Катето Евро гости

Катето Евро наздраве

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!