След 5 дни в Пловдив откриват уникална фабрика без аналог в Европа

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 29 септември от 13:00 часа фабриката на Cupffee в индустриална зона „Тракия“ в Пловдив отваря врати. Това е първата иновативна фабрика в Европа за производство на ядливи биоразградими чаши за кафе. Макар и млада, компанията се радва на голям интерес от международните пазари. Чашите се предлагат в над 30 държави от целия свят.

Сред официалните гости на събитието ще бъдат министърът на икономиката Даниела Везиева, зам.-кмет по “Oбразование и бизнес развитие“ Стефан Стоянов, кметът на район „Тракия“ Костадин Димитров, посланици, чуждестранни гости и инвеститори, бизнес партньори от LIDL, Buhler, УниКредит Булбанк и други, представители на академична общност и приятели на Cupffee.

Cupffee е част от зелената революция и носи специално послание към потребителите. Основната цел е да се редуцира голямото количество отпадъци от пластмасови чашки, които се разграждат за повече от 400 години. Cupffee е новото предложение за интелигентния консуматор, който съзнава нуждата от промяна в глобален мащаб.

Кога кафето се превръща в отроваУчени от университета в Южна Австралия анализираха данни от 347 077 пациенти на възраст от 37 до 73 …Sep 6 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!