След собствено разследване, родители откриха сина си мъртъв

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

25-годишният Марин Николаев Георгиев, който цяло лято бе издирван в района в Бургаска област, е открит мъртъв, съобщава Флагман.бг. Новината потвърди майка му Мария, която лично го е разпознала в моргата.Мумифицираното тяло на младия мъж от Ямбол е намерено от случайни минувачи на метри от психиатричната болница в Раднево, където той се е лекувал преди да изчезне. Семейството му го издирваше повече от 70 дни. Основните подозрения бяха, че е избягал към Слънчев бряг, защото неведнъж споделял, че иска да отиде на море.

Гонят мъртъвци за дългове, преследват наследниците им до дупкаКолекторските фирми преследват наследници на починали хора заради натрупани дългове, които отдавна с…Mar 18 2019vijti.com

Родителите му Мария и Николай проведоха собствено разследване през последните два месеца и половина, получиха редица противоречиви показания, които ги пратиха в съвсем грешна посока.

Докато са издирвали единственото си дете двамата са попаднали на шокираща следа за смъртта му. С тях са се свързали и други близки на безследно изчезнали пациенти на психиатрията, които са откривани месеци по-късно – мъртви и с мумифицирани тела, без да е ясна точната причина за смъртта им.

„Синът ми е убит и сега се опитват да покрият случая!“, обяви Мария Георгиева.

Според нея е много вероятно единственото й дете да е жертва на неуспешно експериментално лечение или тялото му да е използвано за донорство.

Съмненията й се засилват все повече, защото нямало ясно лекарство становище за смъртта на 25-годишния мъж. Самата тя не намирала и логично обяснение защо трупът на сина й е на метри от специализираното лечебно заведение.

Тъжно и срамно: Обявен за мъртъв пловдивчанин се бори да докаже, че е жив. Засега не успява ВИДЕОТой има издаден смъртен акт. Покойник е от пет години по документи. Според сестра му и собствения си…Jan 16 2019vijti.com

„Всеки ден, всеки час, всяка минута мисля за тази трагедия и не намирам друго обяснение. Убедена съм, че синът ми е убит. Издирвахме го 74 дни, но от него нямаше и следа, докато не ми се обадиха, за да ми кажат, че са открили тяло на мъж на възрастта на Марин до психиатрията в Раднево. Беше ми много трудно да вляза в моргата, но събрах сили. Тялото на Марин бе мумифицирано, а ръката му откъсната. Кожата му бе кафява. Не пожелавам на никого да види собственото си дете по този начин. Беше най-тежкият момент в живота ми! За съжаление съдебният лекар така и не успя да отговори на въпросите ми. Каза ми, че вътрешностите му са проядени от ларви и бактерии, няма следи от огнестрелни рани или пробождания и нищо повече“, разказа Мария.

Тя не може да си обясни и какво прави тялото на Марин до психиатрията. Признава, че досега синът й два пъти е бягал от болницата, но винаги се е прибирал вкъщи. „Нямало логика да остане месеци наред до самата ограда, да не го види никой и да умре там“, смята почернената майка.

„Това ще остане най-голямата загадка за нас. Започна разследване, дадохме показания, надяваме се истината да излезе наяве. Марин е единственото ни дете и го загубихме. Мъката ми е голяма, искам истината да се разбере. Дори и един човешки живот да спася, пак е нещо“, през сълзи каза Мария.

Мария и баща му Николай са го видели за последно на 17 юли, сряда. Били са на свиждане, Марин бил в добро състояние, щастлив и дори си говорили, че ще отидат на море, когато излезе от болницата.

Малко по-късно те разбират, че синът им е изчезнал. Обявяват го за издирване. Споделят, че са останали разочаровани от отношението на разследващите в Ямбол и Раднево, които им казали да си стоят вкъщи и да го чакат.

Още в началото подозирали, че нещо лошо се е случило с него, защото Марин знаел номерата на цялото си семейство наизуст, обикновено нямал мобилен телефон и често се налагало да се обажда, за да уведоми родителите си къде се намира. Очаквали го да се обади, но той така и не го направил.

Започнали собствено разследване, надявайки се, че ще стигнат до някаква следа.

„Преди да влезе в болницата той си търсеше работа в Слънчев бряг. Имаше предложение да започне като охрана на платен паркинг. Заради това смятахме, че може да е там. От болницата също ни насочиха към Слънчев бряг – говорил бил, че искал да отиде там. За съжаление им повярвахме“, споделя почернената жена.

С баща му са обиколили всички паркинги в Слънчев бряг и Несебър. Попаднали са на крайно непочтен човек, който ги излъгал, че е видял момчето и поискал пари „за да почерпи полицаите да го потърсят“. Грешната следа им дала напразни надежди, накарала ги да обходят всяко кътче в Несебър, Равда, Слънчев бряг, Свети Влас, Поморие, Бургас след което тръгнали към вътрешността на региона, но и оттам нямало следа.

В това време все повече хора се свързвали с тях, за да им кажат, че са изпаднали в идентична ситуация, близките им изчезвали от психиатрия и след това ги намирали мъртви. Това били хора от различни краища на България, а историите се повтаряли, което хвърлило в шок родителите му. Всички, с които са разговаряли, смятали, че става въпрос за злоупотреба с психично болни и провеждането на опасни експериментални лечения.
Източник: dnes.dir.bg

Намереният мъртъв българин в Брюксел: Първа версия за мистериозната смърт на 36-годишния Искрен ЙордановПървоначалните данни на белгийската полиция по случая с починалия българин в Брюксел сочат самоубийс…Sep 24 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!