Намереният мъртъв българин в Брюксел: Първа версия за мистериозната смърт на 36-годишния Искрен Йорданов

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първоначалните данни на белгийската полиция по случая с починалия българин в Брюксел сочат самоубийство. Това коментираха пред bTV от посолството ни в Белгия. От там допълниха, че оказват пълно съдействие на близките.
Смъртта на 36-годишния Искрен Йорданов от Русе е настъпила на 17 септември.
„Искрен е имал близка белгийка. Опитахме да се свържем с нея, но никакъв успех. Надявам се федералните власти да ни обяснят и дадат подробна информация, за което сме направили запитване“, каза Малин Месалски, завеждащ консулска служба към посолството в Брюксел.
Близките на русенеца, който живее и работи в Германия като строител от 9 години, са били уведомени за смъртта му от полицията в крайдунавския град.
Магическият образ и мистериозната смърт на Яна Язова възкръснаха в романЕнигматичната красавица Яна Язова – една от най-интересните български писателки на всички времена, с…Mar 29 2019vijti.com

Майка Елка се оплака снощи в социалните мрежи, че дори не знае къде е тялото на 36-годишния й син. Жената публикува и документа от МВР, с който е уведомена за смъртта на Искрен.
„Ако е в Германия, бихме предположили – живял е там, може да се замеси в нещо, но той в Белгия отива за два дни. Кога ще успее да се замеси в каквото и да е, никого не познава там“, споделя лелята Лилия Дочева, цитирана от rusemedia.com.
Майката пък е категорична, че синът й не може да е посегнал на живота си.
„Има детенце, което сега ще стане на 10 годинки, не може да се самоубил, няма как. Той е преминал през толкова много неща, загуби баща си малък, още ученик, така че не вярвам, това не може да е истина, разбирате ли, не може. Ако е минала такава мисъл през главата му, той щеше да се обади на детето си и на бившата си жена да ги чуе за последно. Така че това не е може да е истина, не вярвам, нещо му се е случило, но какво, не знам“, казва Елка Дочева.

Близките на Искрен са изключително озадачени от факта, че той е намерил смъртта си в гаража на китайското посолство в Брюксел.
„Нямаме абсолютно никакво обяснение. Всички се чудят как може той да е влязъл там, при условие, че защитата е страшно голяма, там не влизат случайни хора, просто всичко е много странно. Имаме страшно много въпроси, но никой все още не ни дава отговор“, казва снахата на русенеца Илияна Йорданова.
Източник: Брадва
Проклятие тегне над „Козият рог“: Живите от екипа на най-култовия български филм се броят на пръстите на едната ръка28 г. след смъртта на Милен Пенев подхвърлиха паспорта му. Този акт събуди отново старите духове на …Jul 17 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!