След като предсказала епидемията от коронавирус, Ванга дала и лек срещу него

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Истерията покрай разпространението на коронавирусната инфекция по цял свят принуди хората да обърнат поглед към известните гадатели и медиуми с едничката надежда да открият дали в пророчествата им се споменава нещо за болестта. А някои дори се опитаха да прочетат по нов начин прогнозите на една от най-почитаните гадателки баба Ванга.

Наскоро в едно от интервютата й бе открито, че през 1995 г.

тя е говорила за някаква болест, която ще дойде от Китай. А сега става ясно, че Ванга е предупредила и за лекарство, което ще бъде получено от сибирски кедров бор и което ще помогне в борбата със заболяването. Авторите на материала смятат, че Ванга е говорела именно за коронавируса и за лекарството, което ще бъде създадено от руски учени.За полезните свойства на кедровия бор се знае от древни времена.

Приемат го като бактерицидно, противовъзпалително и пречистващо кръвта средство. Все още обаче няма никакви научни предположения дали може да се справи с коронавируса, срещу който, по думите на специалистите, може да помогне само ваксина.

Ванга: Болест, по-страшна от рака, ке обезлюди ЕвропаВълната от летни зарази от антракс и бруцелоза накара хората да се сетят за пророчествата на Ванга, …Mar 13 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!