Как да си изплетем модерни чехли сами (видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Преди обикаляхме дълго време да пазаруваме и внимателно да избираме ботуши, обувки или маратонки, като имахме 1000 и 1 изисквания към тях. Но сега като обикаляме из къщата , обръщаме много по-малко внимание и имаме много повече време. Затова и днес сме ви подготвили едно бързо ръководство как да си направите сами меки, топли и красиви чехли.

Индрише + локум и кашлицата бяга надалеч – 4 народни рецепти, които пресичат кашлицата в зародиш: Кашлицата е един от най-неприятните симптоми, съпътстващи респираторните заболявания. Особено сега…Mar 7 2020vijti.com

 

Методът се оказа толкова завладяващ и неусложнен, че успях да си ги направя за една вечер. Сега в къщата ми има 3 чифта чехли за гости и два прекрасни подаръка за мама и свекървата

Днес ще ви кажем как бързо и лесно да си оплетете красиви чехли . Правят се без шевове и само на две игли за плетене!

Чехлоте трябва да са много меки, топли и нехлъзгащи се, за да се изключи възможността за всякакви телесни наранявания поради небрежност.

Правилните чехли могат да създадат приятна атмосфера в къщата именно заради мекотата си! В тях ще се чувствате много комфортно и още повече, когато става дума за зимно време, когато наистина искате допълнителна топлина.

Красивите плетени обувки за дома остават невероятно популярни в продължение на няколко десетилетия! Ръчно изработените майстори могат лесно да правят такива продукти сами за себе си или като подарък. Днес домашните трикотажни обувки се представят в широк асортимент в различни магазини и всяка година популярността им расте.

Неизменното значение на този тип чехли се обяснява със следните фактори: изключителна мекота и лекота на носене, отлична циркулация на въздуха, максимален комфорт и удобство, лекота на грижа – тези чехли могат лесно да се изперат в пералня или на ръка

В допълнение, можете да дадете на чехлите си абсолютно всякакъв дизайн и да ги направите във всеки цвят.

Чехлите могат да бъдат направени както през зимата, така и през лятото, за това просто трябва да използвате различни прежди.

Чехлите са подходящи за жени с размер на стъпалото 38–39 (24–25 сантиметра). Включете се в творческия процес и изберете цвета и външния вид на чехлите, така че да радват окото ви всеки ден.

И за да разберете за процеса на плетене на такива чехли, гледайте това видео. В него опитна икономка споделя всички трикове за създаването на толкова прекрасни домашни обувки.

Както можете да видите, за да изглеждате у дома красиво и да се чувствате комфортно, изобщо не е необходимо да тичате до магазина за нови дрехи. Опитайте се да плетете чехли според тази инструкция и определено няма да съжалявате!

И ако все още не знаете как да плетете, не се притеснявайте, можете да научите това изкуство на ръкоделието бързо и лесно. Просто искате да го направите, включете въображението си и следвайте инструкциите! И много бързо ще научите как да правите оригинални чехли .

Споделете този прекрасен начин за направа на чехли с приятелите си, които също не са безразлични към нещата, направени с душа и сърце и със собствените ви ръце.

Източник:зажената
[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!