Слави Трифонов се извини на Лили Иванова

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов се е извинил на Лили Иванова за шегите с нея. Двамата се засекли на бензиностанция и учиндолецът решил да бъде кавалер, научи Lupa.bg.

Шоуменът отишъл при примата, обяснил й, че много я уважава и да прощава за шегите с нея в предаванията му.  Лили обаче запазила ледено държание и не оценила поредните му усилия да прекрати многогодишната им вражда.

Лили Иванова иска 30 лева за своя снимка. Ще ги дари ли на медиците?Естрадната прима Лили Иванова пусна в продажба лимитирана серия на своя сувенирна фотография с автог…Apr 30 2020vijti.com

Припомняме, че враждата между гологлавият водещ и кубратската легенда започна от невинна тв смешка с изпълнителката на „Детелини“ и Емил Димитров. За разлика от вече покойния певец, който се посмял на закачката, то примата не проявила чувство за хумор.

В предаването си по тв 7/8 Слави напомни и случая, при който в ефира на Кеворк Кеворкян Лили поиска 100 000 долара, за да остане в едно предаване с Дългия.

Лили не харесва шегите с нея

Кога Лили Иванова ще дари пари, а не вмирисани букети? Макар да няма живи свидетели на този факт, историческите извори категорично ни доказват, че ником…Apr 28 2020vijti.com

ЛУПА

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!