Сиромахов останал извън партията на Слави, за да води новото шоу

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Съдът може да откаже регистрация заради името на “Няма такава държава”, предупреди Огнян Герджиков
Иво Сиромахов, единственият от сценаристите на “Шоуто на Слави”, който не зае ръководен пост в учредената в събота партия “Няма такава държава”, ще отговаря за новия телевизионен проект на Слави Трифонов. Той вероятно ще е и лицето на новото шоу, което подготвя екипът. Това е и причината Сиромахов да не влезе в ръководството на партията, чийто лидер ще е Слави Трифонов, научи “24 часа”.
Слави тръгва в интернет до дни: Дългия събира плеяда от известни журналисти, издадоха и по какво ще се отличава новия проект от „Шоуто на Слави“С интернет телевизия стартира до дни новият проект на Слави Трифонов, научи HotArena. Близки до Дълг…Oct 2 2019vijti.com

Самият Сиромахов вчера не пожела да разговаря с репортер на “24 часа”, за да коментира темата.
“Няма такава държава” може и да не бъде регистрирана от Софийския градски съд заради името си, коментира пред националното радио пък бившият шеф на Народното събрание и служебен министър-председател Огнян Герджиков.
“Законът не позволява партия да уронва доброто име и престиж на държавността.
А нарушение на това изискване се съдържа още в името на самата партия “Няма такава държава”. “Няма такава държава” е нещо, което трудно може да бъде защитено, все пак ние сме демократична, правова държава с всичките му кусури, с много недостатъци, наистина с проблеми. Но за да е в заглавие на партия, която иска да е в управлението на страната, че “няма такава държава”, ми се струва силно смущаващо. И мисля, че едва ли ще получи регистрация”, обясни той.

Припомняме, че близо 500 души се събраха на учредяването на партията на Слави Трифонов. Дългият дойде в залата в столичния квартал „Лозенец”, като мина бос и без много шум през задния вход, научи HotArena.
Никой от поканените да се включат в учредителния комитет не пожела да говори за случилото се вътре. Учредителното събрание продължи 15 минути, като така бе основана партията на Слави „Няма такава държава”.
Всички делегати излязоха мълчаливо от залата, а журналисти въобще не бяха допуснати на събранието. Нито един от присъстващите на учредителното събрание в събота, не обели и дума какво се е случило зад вратите на сградата.
Единственото разпознаваемо лице бе на Крум Савов, но спортния журналист отговори лаконично на въпросите член ли е на партията, с думите „Член съм на собственото си семейство”.

Друг популярен гост на събитието бе Кирил Симеонов, който нашумя с участието си във „ВИП Брадър 2015”, но и той отказа да обсъжда срещата.
Самият Слави пък се измъкна „по терлици”, за да не разкаже нищо за събитието. Дългият дори използва като щит Иво Танев, за да излезе през задния вход.
Източник: 24 часа
Малката Даниела Пирянкова от Шоуто на Слави започна работа: Случило се спонтанно и ненадейно СНИМКИ15-годишната Даниела Пирянкова, позната на публиката като част от „Шоуто на Слави“, е едно от най-но…Aug 5 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!