Силвена Роу: Започвам ново шоу по bTV, ще е много различно

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


Шеф Силвена Роу е специален гост готвач на Малдивите, а съвсем скоро стартира и свое шоу в ефира на bTV. Как обогатява кухнята на екзотичния остров и какво да очакваме в новата й тв изява – тя споделя в „Тази сутрин“.

„Шоуто ще е изцяло за начин на живот – за приготвяне на здравословни храни с най-колоритните личности от България. Ще е с много въображение, нещо, което всеки ще иска да получи за себе си.“ – издава повече за предстоящия проект шеф Роу.

В момента тя е гостуващ готвач на Малдивите.

„Тук предлагам супер храни, пълни с витамини и минерали. Най-добрият начин за усвояването им е, като ги приемаме именно чрез храната.“ – разказва за работата си на острова тя.

Силвена Роу: Ще стартирам ново кулинарно шоу в ефира на bTV (ВИДЕО)В студиото на предаването „120 минути“ Chef Силвена Роу представи своята нова книга, озаглавена „Моя…Sep 20 2021vijti.com


Храните, които използва шеф Роу са специфични. Споделя, че работя много с кокос, банани и локални продукти.

„Което не мога да намеря, съм си донесла. Моят акцент е пробиотичният и пребиотиният компонент. Звезда в менюто ми е пробиотичната тарта с боровинки, която е без захар и без глутен.“ – издава тя за вкусотиите, които приготвя.

На Малдивите шеф Силвена Роу занесла и специални кефирени зърна, които комбинира със сокове от местни плодове. Издава, че с този продукт определено е впечатлила местните готвачи, за които той бил непознат.

Вярва обаче, че най-добрите пробиотици са от България. Те и другите качествени храни са отговорни за здравето на хората, а не теглото му.

„Не е нужно човек да е кльощав и слаб, трябва да е здрав. По-малки количества, но по-качествени храни. Аз съм здрава и ям точните храни. С възрастта всички трябва да намалим количеството храна, защото не изразходваме толкова калории като преди.“

Шеф Силвена Роу е горда – показа внучката (видео)Шеф Силвена Роу не е на себе си от щастие. Известната кулинарка най-накрая успя да прегърне внучката…Aug 15 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!