Шеф Силвена Роу е горда – показа внучката (видео)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Шеф Силвена Роу не е на себе си от щастие. Известната кулинарка най-накрая успя да прегърне внучката си, която се появи на бял свят преди година, пишат от show.blitz.bg. Звездата от „Мастър шеф“ замина за Великобритания при семейството си, за да отпразнуват първата годинка на малката Иззела. На 11 август 2020 г. Силвена стана баба, но отначало криеше щастливото събитие. Оповести го едва месец по-късно и оттогава не е виждала внучката си, заради снимките на кулинарното шоу и обтегнатата ситуация в коронавируса в света.

Силвена Роу изчерви актьор с признанието сиШеф Силвена Роу пак стана център на коментарите и вниманието в социалните мрежи след поредното издан…Apr 19 2021vijti.com

Припомняме, че Силвена се ваксинира в Дубай и вече няма проблем да пътува при семейството си, без да се притеснява за здравето на близките си. И решила, че трябва задължително да присъства на първия рожден ден на Иззела. Силвена е запретнала ръкави да прави свое предаване в youtube за здравословни рецепти. По случай рождения ден на внуката си, Силвена показа здравословен шоколадов мус за деца.За броени дни каналът на Силвена събра над 10 хиляди последователи.

Силвена Роу (на английски: Silvena Rowe) е българска професионална готвачка, която работи във Великобритания. Силвена е родена в град Пловдив в семейството на майка българка и баща турчин. Баща ѝ е бил редактор във вестник и сменя името си по времето на възродителния процес. Силвена твърди, че от него идва любовта ѝ към готвенето. Премества се в Лондон на 19-годишна възраст. Пише кулинарни статии във вестник Гардиън, участва в различни предавания по Би Би Си и ITV, консултант във филма на Дейвид Кронънбърг „Източни обещания“. Тя готви за знаменитости като Клаудия Шифер, Тина Търнър и Шер. Книгата ѝ „Feasts“ е спечелила престижната награда за храна и напитки – Glendfiddich. В своите книги вмъква и българската кулинарна традиция.

MasterChef е кулинарно риалити предаване. В България и в ефира на bTV стъпва за пръв път на 3 март 2015 г. Кастингите за шоуто започват през декември 2014 г. със задачата да намерят най-добрите любители готвачи в страната, чийто талант, креативност, отдаденост, технически умения и страст към храната ще променят живота им завинаги. Любители готвачи без ограничения във възрастта и произхода, с любов към кулинарията и мечта за кариера в нея, се сблъскват с жури от трима забавни и много взискателни професионалисти. Най-добрият състезател ще стане притежател на титлата MasterChef на България и наградата от 100 000 лв. Телевизионният формат е продуциран в повече от 34 държави. Следен е от над 200 млн. зрители. Шоуто е превърнало повече от 100 любители готвачи в професионалисти. В България продуцент на MasterChef е bTV, а изпълнителен продуцент – bTV Studios. MasterChef се представя по света от Shine International – звеното за продажби и дистрибуция на Shine Group, и е базиран на оригиналния формат на Франк Родам.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!