Свръхдоза уби най-добрия приятел на Митьо Очите

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Най-добрият приятел на страховития Димитър Желязков – Митьо Очите, е починал от свръхдоза, научи Lupa.bg. Един от топ престъпниците на Сливен – Йордан Графов Божериков, е издъхнал във вторник вечерта. В региона гангстерът бе познат като Данчо Графа.

„Данчо и компанията му шмъркаха денонощно, нямаха спирка, трагедията беше въпрос на време”, отсече информаторът ни.

След показанията срещу Митьо Очите: Георги Илиев получи условна присъда за лидер на наркобандаЧакат отговора на Турция за ново дело срещу Димитър Желязков Бургазлията Георги Илиев получи условна…Sep 23 2019vijti.com

Според наши източници от Града на стоте воеводи, Йордан Божериков е направил първите си крачки в ъндърграунда като сводник. През годините обаче се сближава с несебърското страшилище Митьо Очите и двамата стават много близки. „Очите идваше на всеки рожден ден на Данчо Графа. Веднъж се появи с уникално ферари, цял Сливен само за това говореше”, разкри читателят на Lupa.bg.

Според информацията Йордан Божериков от малък имал проблемно поведение, заради което го е командировало в дома в Бойчиновци. Преди години неговите чичовци Димитър и Васил Божерикови са притежавали завод „Верея” в Стара Загора.

Сред добрите приятели на Данчо Графа бил и друг опасен сливналия – Васил Качиков – Качика, който бе сред обвиняемите за разстрела на трафикант №1 Константин Димитров – Косьо Самоковеца.

През април 2017 г. Данчо Графа бе обвинен като тартор на организирана престъпна група, занимавала се от началото на с лихварство и рекет,”. Името на Данчо Графа се появи за пръв път в публичното пространство през 2003 г., когато избяга от полицията, докато дознателят и адвокатът му разговаряли. По него време той се свързваше с набирането на проститутки и разпространението на наркотици в Сливенска област.

През април 2017 г. Данчо Графа бе обвинен като тартор на организирана престъпна група, занимавала се от началото на с лихварство и рекет на територията на Сливен. В ОПГ-то бяха още четирима.

Групата им е действала от януари 2016 г. Близо 30 са свидетелите, пострадали от силовите й действия, които са дали показания пред съдия. Участниците предоставяли кредити срещу високи лихви, предимно от 500 до 1000 лв. и на малоимотни хора от Сливен и региона.

При най-малко забавяне на плащанията от страна на кредитополучателите следвали заплахи и побоища. Нерядко членове на групата нахълтвали в домовете на длъжниците и „прибирали“ телевизори, хладилници и други вещи, за да ги продадат и да върнат „инвестицията си“ заедно с лихвите.
Източник: ЛУПА

Дъщерята на Митьо Очите: Баща ми не е агресор, а тежко пострадалВисок едър мъж за кратко се спира на входа на заведението, а след това агресивно се насочва към парк…Jul 20 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!