Поклон! Почина жената от „Дома на ужасите” (ВИДЕО)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На 71 години почина жената от Кърджали, чиято съдба трогна цяла България. Магда Делчева е издъхнала вчера в Дома за хора с физически увреждания в първомайското село Езерово, научи 24rodopi.com.

Испанско семейство дойде в България да изкара старините си и попадна във филм на ужаситеСемейство испанци, дошли в симитлийското село Брежани да развиват бизнес и да дадат работа на местни…Aug 5 2019vijti.com

Погребението на медсестарата бе днес в гробищния парк в Кърджали.

Кърджалийката живя прикована на легло в продължение на години в апартамента си в областния град. Заради мизерията жилището бе наречено „Дом на ужаса“. 71-годишната жена не можеше да става от леглото, да се обслужва сама, а апартаментът тънеше в мръсотия. Магда Делчева и синът й се издържаха със 150 лева на месец.

След намеса на социалните, преди месеци бившата медицинска сестра склони да бъде настанена в Дом за хора с увреждания, където специалисти да полагат грижи за нея.

Редакцията на Lupa.bg изказва съболезнования на близките!

Девойка откри в дома си 5 000 мъртви прилепи, причината е зловещаФилипа Шур каза, че сега не може да се отърве от миризмата на мъртви животни, която останала в къщат…Dec 6 2018vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!