Светослав Иванов: 23-годишният Данчо вече ни гледа от небето

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Водещият на предаването „120 минути“ Светослав Иванов съобщи неприятна вест на фейсбук страницата си. Неговият гост от преди месец – Йордан Пенчев, е починал на 23 години.

Ето какво написа той в социалната мрежа:

„Преди месец, едно 23-годишно момче помоли своята майка да му обещае, че ако той си отиде от този свят, тя ще продължи да живее спокойно и щастливо. Днес Данчо отлетя, а майка му София ще продължи да се бори. Защото нейният призив е болезнен и истински:

Tъжна вест! Почина Кирил ГоцевТази нощ е починал бившият шеф на Българската национална телевизия Кирил Гоцев, научи Lupa.bg. Кончи…Oct 24 2021vijti.com

„Мили лекари, намерете сили и човещина да говорите с близките на хората, за които вече е късно да им се помогне. Обяснете им по чисто човешки начин, че ако се съгласят да дарят орган на свой близък, те ще направят чудо. Ще върнат живота, надеждата и мечтите на много деца като моето и на много майки като мен“.

София Пенчева, нашите съболезнования. Данчо вече ни гледа от небето. И ще ти вдъхва сили. 🤍“

Почина известната поп-фолк звезда Денис Теофиков Едва на 21 години си отиде младият поп-фолк изпълнител Денис Теофиков. Колеги на музикалната звезд…Oct 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!