Tъжна вест! Почина Кирил Гоцев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази нощ е починал бившият шеф на Българската национална телевизия Кирил Гоцев, научи Lupa.bg. Кончината му е настъпила внезапно, като все още не е ясна причината за смъртта му.Поклонението ще бъде във вторник, 26 октомври, в 11.30 часа, в столичния храм „Св. Седмочисленици“.

Кой беше Кирил Гоцев?

Кирил Гоцев е завършил Техническия университет в София. През 1992 г. специализира в Sony Corporation. От 1998 г. е мениджър на анимационно продукционно студио, а от 1999 г. – директор на техническото изложение „Мултимедийни и телевизионни технологии” в рамките на ежегодните „Международни медийни събития” и „Телевизионен свят”. През 1997 г. става продуцент, регистриран в Националния филмов център.

От 1978 г. започва в единствената ни тогава телевизия почти като „момче за всичко”, за да премине последователно през постовете технически директор, изпълнителен директор и генерален директор на Българската национална телевизия. Гоцев се задържа на поста шеф на БНТ точно 2 години и 5 дни.

Lupa.bg изказва съболезнования на близките му!

ЛУПА.БГ

Почина известната поп-фолк звезда Денис Теофиков Едва на 21 години си отиде младият поп-фолк изпълнител Денис Теофиков. Колеги на музикалната звезд…Oct 24 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!