Светлана Гущерова ще се скърши от слабост – показа крака като щеки! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Както вече писахме, семейството на Светлана и Християн Гущерови отпразнува годинката на по-малкия си наследник, Добромир, с цели два купона. Ето че изтекоха и снимки от партитата в социалните мрежи.

Всъщност в семейството май става традиция да празнуват рождените дни на децата си по два пъти. След като през февруари дъщеря им Анелия Добромира духна свещичките на две торти, същото се случи и със сина им. Празника на наследника си, който ще продължи фамилията, светската двойка отбеляза първо с домашно парти, а в събота вечер и с детски рожден ден.

Светлана Гущерова вози бебето в каляска за 5 бона! Ето тузарското возило (Снимки): Тя е известна, красива и истинска звезда в социалните мрежи. Хиляди жени мечтаят да са на нейно мяс…May 5 2021vijti.com

детско парти

Темата на тържеството е била свързана с детската телевизионна програма Cocomelon, видя се от сторитата, с които Гущерова и останалите присъствали на купона споделиха в Инстаграм, пише „Хотнюз“.

детска торта

Нито едно парти на Светлана Гущерова не минава без пищна балонена декорация, затова и този път професионална фирма се погрижила за украсата с бебето Джей Джей от популярната сред децата анимация. Гущерови се бяха постарали да зарадват детето си и с триетажна цветна торта, отново с любимия му герой, както и фонданови бисквитки.

фонданови бисквити

От сторитата в социалната мрежа се разбра още, че сред присъствалите на празника по случай първия рожден ден на Добромир са били плеймейтката Моника Валериева, дъщерята на актрисата Искра Радева Елена Станулова, както и личната дерматоложка на Гущерова – Петрана Каляшева, която разкрасява почтия целия ВИП-елит.

Наети от родителите аниматори са забавлявали рожденика и гостите му, а една от атракциите в програмата е било шоу със сапунени балони.

парти Гущерови

парти сапунени балони

Впечатление прави обаче външния вид на самата Светлана – тя е по-слаба от всякога , а крачетата ѝ приличат буквално на щеки!

Гущерови парти

В светските среди се знае манията на Светлана по отслабването, но това вече е прекалено, смятат най-верните ѝ фенове, които са сериозно загрижени за здравето на любимката си.

Светлана Гущерова пак събра очите с 5-звезден лукс – вижте кралската ѝ баня (Снимки): Светлана Гущерова не спира да демонстрира луксозния си начин на живот. За всички е ясно, че любящи…Jan 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!