Светлана Гущерова вози бебето в каляска за 5 бона! Ето тузарското возило (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тя е известна, красива и истинска звезда в социалните мрежи. Хиляди жени мечтаят да са на нейно място и да могат да си позволят лукса, в който се къпе Светлана Гущерова . Половинката на бизнесмена Христиан Гущеров актуализира редовно гардероба си и винаги е облечена по последен писък на модата, а ето, че вече и бебето й се вози в ултра скъпа количка .

Возилото на новия член на семейството е от възможно най-високия клас на германска фирма за столчета за коли, ергономични раници, детски мебели и бебешки колички.

Светлана Гущерова пак събра очите с 5-звезден лукс – вижте кралската ѝ баня (Снимки): Светлана Гущерова не спира да демонстрира луксозния си начин на живот. За всички е ясно, че любящи…Jan 16 2021vijti.com

Светлана Гущерова лукс

Това, което ползва Гущерова за бебето, е направило веднага впечатление на майките във форумите, които активно коментират новата й придобивка.

От техни коментари става ясно, че количката е на цена най-малко 5 бона.

Светлана Гущерова количка

Припомняме, че синът на Светлана и Християн е кръстен на дядо си Добромир Гущеров, а първото им дете е момиченцето Анелия Добромира. И двамата все още са ревниво пазени от родителите си от всякакво публично внимание, като Светлана до последно криеше и своята бременност.

Светлана Гущерова роди тайно син на Християн? (Снимки): От месеци в медиите упорито се шушукаше, че Светлана Гущерова е бременна с второ дете и моментът н…Nov 16 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!