Самотната майка Нели от Каварна изгуби битката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трагедия е станала в български град край морето.
„С огромна мъка Ви споделям, че Нели ни напусна тази вечер! Не издържа миличката ми… Скъпата ми сестричка вече е на по-хубаво място, без болка, без мъка, без страдание”. Това написа в социалната мрежа Десислава Маринова – сестра на онкоболната Нели Маринова от Каварна, за лечението на която се провеждаше кампания за набиране на средства.

В самотната жена от старческия дом, с тъга разпознах любимата си учителкаМного ми е тежко и мъчно, че трябва да разкажа тази история, но за съжаление това е суровата действи…Jun 13 2019vijti.com

Погребението ще се извърши днес в новите гробища на Каварна в 15.30 часа.

„Помолете се за нея, да е в мир душата й!”, написа още Десислава.

Припомняме, че Нели Маринова е самотна майка на 7-годишния Борис. Момченцето се ражда с увреждане, има една  ръка и е с протеза. Преди повече от година каварненката е диагностицирана с рак на шийката на матката. Оперират я, но половин година по-късно е с рецидив в пикочния мехур. Правят й втора операция и става ясно, че освен в пикочния мехур има и в тънките черва.

Младата жена се лекуваше в клиника в Турция. Състоянието й се влоши в края на юни. Последният й престой в Турция бе белязан с много изненадващи обрати, ниски показатели, продължителна хоспитализация, пише Про Нюз Добрич.

„Петел“ изказва съболезнования на близките на Нели Маринова.

Източник: Petel

Лео Кадели дари нов дом на самотна майка с дете-инвалид от Смолян„Събрахме се приятели от цяла България, за да върнем усмивката на една самотна майка с дете с уврежд…Oct 25 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!