Родители, приберете си децата вкъщи!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Група младежи чоплят семки в двора на СУ „Васил Левски“ в Русе. Това е ежедневна гледка през последната седмица. Децата не ходят на училище, заради епидемията от коронавирус. Но какъв е смисълът от това, щом се събират на групи по спортните площадки и градинките.

Лятната ваканция – двойно по-къса?Заради извънредното положение учебната година на учениците може да продължи до юли. Това съобщи Нова…Mar 29 2020vijti.com

Всички знаем, че уж вирусът не е толкова опасен за по-младите, но те стават преносители. Ако едно дете от тези на седянката е заразено, тогава може всички деца да заразят своите семейства.

Всички критикуват пенсионерите, че не спазвали правилата, но никой не обръща внимание на децата. Изглежда, че органите на реда са заети да проверяват декларации по КПП-тата и нямат време да видят какво се случва в кварталите на града.

Искам да попитам и безотговорните родители, знаят ли къде и какво правят децата им по цял ден?

Стана ясно ще бъде ли удължена грипната ваканцияГрипната ваканция за учениците ще продължи до 11 март за всички области, с изключение на две – Плеве…Mar 9 2020vijti.com

Източник:дунавмост

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!