Стана ясно ще бъде ли удължена грипната ваканция

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Грипната ваканция за учениците ще продължи до 11 март за всички области, с изключение на две – Плевен и Габрово, където учебните дейности са спрени до второ нареждане. Това сподели в сутрешния блок на БНТ зам.-министърът на образованието Таня Михайлова.

Шефката на старческия дом на ужасите на ваканция в Азия СНИМКИ и ВИДЕО

За детските градини е разписан режим, според който родителите могат да преценят дали да заведат децата.

Изключение правят детските заведения в Плевен и Габрово, където занятията са спрени.
Отсъствия няма да им се пишат, поясни Михайлова. Изпратени са инструкции за поддържане на изключително добра хигиена в училищата и детските градини. Това включва цялостно почистване на тоалетните, коридорите, стаите, повърхността на чиновете. Децата трябва да знаят, че трябва да си мият много често ръцете и да не споделят храни и напитки. В този период, ако могат, да си носят храна от дома. Бутилките за многократна употреба трябва да се стерилизират.

Това е въпрос на лична хигиена и започва от дома, посочи зам.-образователният министър. Системата може да поеме дните грипна ваканция. Ако материалът не бъде усвоен, това ще бъде направено в началото на следващата година. Материалът, който не бъде усвоен качествено, няма да влиза в матурите, заяви още Таня Михайлова.

Извънреден отпуск за майката при грипна и дървена ваканция!Как се става акробат без трико, хранителен режим и нито една тренировка Ако в детските си години едн…Jan 28 2020vijti.com

Източник:зажената.бг

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!