Редно ли е духовник да постъпва така: Странни надписи по колата на известен ходжа и лечител озадачиха всички

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Алейдин Тахиров от Мадан, представящ се за ходжа и лечител, шокира всички с „украсата“ на колата си, която софиянец снимал и публикувал кадрите във Facebook.
Черният Фолксваген е облепен навсякъде, включително с клетви.
На предната част, непосредствено върху регистрационния му номер се мъдри проклятието: „Който ме удари или открадне, Всевишниа дано го нападне“. На задния капак с метални букви е изписал и името си погрешно: „Алеидин Тахиров“. На задната броня блестящите букви формират: „Който ме мрази все под мен да лази АМИН“.
Най-младият шаман в България – родопският лечител, ходжа и предсказател Алейдин, разваля магии и лекува алкохолизъмАлейдин Тахиров получил дарбата си след 6-дневна кома. Алейдин Тахиров със своите едва 39 години е и…Dec 18 2018vijti.com

Съдейки по другите два надписа, явно ходжата е любител и на високите скорости, тъй като е написал:
„Много мръсно ме издуват“ и „Хвърлям яко – пази се от ремуса“.
На задното му стъкло пък е залепен текст със следното съдържание:
„Автомобилът е със видеонаблюдение, виждам всичко около мен“.
От лявата си страна задното обзорно стъкло рекламира музикален състав на плакат.
Отгоре на капака е забито българско знаме.

Преди две години за него писа местен вестник в Смолян. Според публикацията Алейдин Тахиров от 15 години живее в Мадан, но е роден в село Бенковски.
Завършил ислямско духовно училище в Шумен.
Пред медията разказва, че през 2002 г. преминал тежка болест, изпаднал в кома без причина.
Тогава, като насън му се явил стар човек с дълга бяла брада и му казал, че го надарява с дарба да помага на хората, да им гледа на Корана, да им открива и разваля магии. 40-годишният ходжа твърди, че лекувал всякакви болести, без диабет и тумор.

„Когато проблемът не е за мен, казвам на човека. Не съм като някои мои колеги, които злоупотребяват с доверието на хората и само и само да вземат парите, се правят, че могат да се справят“, казва Тахиров. При него идвали всякакви хора – общинари, съдии, полицаи, учители и магазинерки.
Източник: Марица
Адем ходжа получава своята дарба да лекува и да променя съдби от баба си, която също била прочута ясновидкаСлавата на Адем ходжа от пловдивското село Ръжево Конаре се носи от години, още докато посрещал и по…Apr 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!