Адем ходжа получава своята дарба да лекува и да променя съдби от баба си, която също била прочута ясновидка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Славата на Адем ходжа от пловдивското село Ръжево Конаре се носи от години, още докато посрещал и помагал на хората от своята малка и схлупена къщурка. Днес той вече живеел спокойно и уредено, а пред вратата му ежедневно имало опашки от 80 до 100 души. Но това не е за сметка на тези, на които помагам, твърди екстрасенсът. Хора от селото му казват, че все още поглеждал човека и ако е беден, му казвал да остави толкова, колкото има или му е на сърце.
Адем ходжа получава своята дарба да лекува и да променя съдби от баба си, която също била прочута ясновидка и лечителка в региона.Известен лечител и ясновидец предвижда да се случи нещо в България, което се чака от годиниИзвестният лечител и ясновидец от Горна Оряховица Георги Петков е популярен в цялата страна със спос…Mar 8 2017vijti.com

„Баба ми знаеше много. Можеше да предсказва, да вижда бъдещето, миналото. Каза ми: „Ще умра на 5 март в 10 часа, ама ти няма да ревеш“. И наистина – като дойде тази дата, леля ми дойде и ми каза, че майка ѝ починала. Отидох да видя баба, те я приготвили вече. Дръпнах забрадката – гледам, усмихва ми се. И не ревах“, разказва феноменът. Той твърди, че след смъртта на баба си е наследил дарбата ѝ и е поел по нейния път. Най-голямата му гордост било умението да „зарежда“ вода през екрана на телевизора. Така през 90-те „действаше“ известният в няколко континента руски екстрасенс от полски произход Анатолий Кашпировски.

Паметливи си спомнят, че по време на телевизионните му сеанси мало и голямо клякало пред екраните и с трепет очаквало чудотворно изцеление.
Адем ходжа споделя, че правенето на магии отдавна не било „женска работа“. „Да направиш магия, е грях. Ама напоследък и мъже правят. Жените пък правят най-често магии за раздяла. Например – една капка менструален цикъл, и той забравя жена си. Пръст от гроб и капка менструален цикъл правят най-страшните магии“, коментира Адем. „Много народ ще си изпати и много болка ще понесат тези хора и семействата им.

Защото от години го повтарям, ще го направя и сега – ако направиш черна магия някому, тя се връща при теб. При това неколкократно. Който иска да ми вярва, но като се опари после, да не идва да ми плаче“, казва ходжата. Феноменът, както го наричат, имал дарбата да разчита само с поглед дали човекът срещу него има намеса в съдбата и енергийното си поле. И да я премахва в рамките на седмица или няколко месеца. В зависимост от силата и продължителността на външната намеса.

Според него имало проклятия и магии, които са в рода от поколения, но човек не знае за това и се чуди защо на него му се случват все лоши неща. До силата на екстрасенса допирали не само тежко болни, нещастни и закъсали обикновени хора, но и редица знаменитости и политици. Последният ВИП клиент на Адем бил естрадният певец Георги Христов. При ясновидеца не трябвало да отивате с нищо друго освен с чисто сърце и с истината за себе си и проблема си. „Не се доверявайте на самозванци, те са много и ви вредят. Не си и мислете, че ще дойдете при мен с молбата да ви направя магия – било то за любов или друга. Аз такива хора директно ги гоня от дома си“, категоричен е Адем. „Аз се допитах до него. Определено имаше последствия от неговата намеса. Някакви сили тогава се раздвижиха около семейството ми. За кратък период се случиха много случки, които съвсем не са обичайни за нашето ежедневие“, пише жена, получила помощ от екстрасенса.На съветите на кои ясновидци се осланят в живота звезди като Лили Иванова, Ани Салич, Любо Нейков, Васко Кеца и други народни любимци?Юксел Кадриев си гледа при астролози
Манията да надникнеш в бъдещето е обзела тотално българското об…
Jan 3 2019vijti.com

Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!