Райна показа гаджето навръх Нова година – вижте как влюбено се гушкат (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Макар да е доста сдържана по отношение на любовния си живот, навръх Нова година поп фолк дивата Райна се осмели да се покаже за първи път в обятията на любимия си – ветеринарния лекар Вергил . Певицата посрещна новата 2022 г. на участие в Лещен и всички там видяха кой е откраднал сърцето й.

Македонското девойче упорито крие новата си връзка, но в социалните мрежи се появиха техни общи кадри от новогодишната нощ, където след няколко обърнати чашки страстите между тях минали границата и му отпуснали края.

Райна се премени като приказна принцеса – вижте каква красота само! (Снимки): Като в приказка живее „пилето“ на попфолка Райна през последните седмици. Припомняме, че певицата …Dec 3 2021vijti.com

Райна гадже

Райна приятел

Мускулестото гадже на Райна се казва Вергил и е от нейния роден град Сандански. По професия е ветеринарен доктор и е силно запален по пътешествията, каквато е голямата страст и на изпълнителката на хита „Ти ме лъжеш най-добре“.

Райна и Вергил

Снимки: Фейсбук

Светската мълва носи, че двамата говорят за наследник и вече правят опити в тая насока.

Сълзи в поп фолка: Мъката на Райна не секва, посвети „Черен гарван“ на майка си СНИМКА и ВИДЕОРайна, която изгуби майка си преди няколко месеца, не спира да тъгува по нея, въпреки че се носи на …Oct 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!