Разбра се какво е повлияло на съдбоносното решение на Слави Трифонов да се откаже от политическа кариера

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тайнствена жена стои зад съдбоносното решение на Слави да се откаже от амбициите си да прави партия, довериха близки до шоумена. Слави бил влюбен до уши, ала новата му изгора още в началото поставила условие той да не се занимава с политика.
Тя настоявала за по-спокоен живот, ако евентуално заживеят заедно.
До преди дни се смяташе, че причината за отказа му е социологическо проучване, което вече му давало по-малък шанс, както писа „Уикенд”, позовавайки се на източници близки до шоумена. Дългия преценил, че инерцията, която набра покрай референдума си за смяна на политическата система отдавна е намаляла и сега шансовете му да влезе в парламента, така че да може да бъде ако не управляващ, то поне балансьор между основните партии, вече клони към нула.
Развитие по политическата кариера на Слави Трифонов, шоуменът вече взе решениеСлави Трифонов се е отказал засега да прави партия и да гради политическа кариера, пише „Уикенд”, по…Feb 8 2019vijti.com

Тв водещият наскоро поръчал социологическо изследване, което да покаже какви са нагласите на избирателите към евентуален политически проект, създаден или подкрепен от него.
За разлика от средата на 2018, когато партия на Слави Трифонов събираше симпатиите на около 25% от гласуващите, то сега тази подкрепа е спаднала доста и възлиза едва на около 9-10%, твърдят запознати.
Мастити политически анализатори обяснили на Дългия, че неговите политически амбиции вече са попарени от президента Румен Радев, който в началото на третата година от мандата си открито даде заявка за свой политически проект.

През 2018 г. зачестиха спекулациите за бъдещ политически проект на президента. Инициативен комитет на историка Георги Марков призовава държавният глава да оглави единението на нацията. Досега Радев е намекнал само, че не изключва възможността за президентска република и е очертал вероятност за поява на нови партии у нас, ако „разочарованието на хората от политическото статукво продължава да расте“. И днес обаче не спира да призовава за единение.

„Законността е алтернатива на произвола и лобизма. Утвърждаването на закона е първото нещо, което трябва да направим. Да пречупим корупцията; да си отвоюваме свободата на словото, защото виждате какво се случва с критиците на властта; да върнем усещането на гражданите за сигурност и справедливост. А това всичко започва с безкомпромисно прилагане на закона“, обяви Румен Радев днес.

После отговори на въпрос на журналисти така: „Дали бих подкрепил нов политически проект? Да, ако той отстоява тези ценности и работи за модернизацията на България“.
Източник: Марица
Племенникът на Слави Трифонов – точно копие на именития си вуйчо и вече е тръгнал по стъпките на неговия успехВисок стандарт на живот има племенникът на Слави Трифонов – Теодор Владимиров, пише „България Днес“.…Feb 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!