Развитие по политическата кариера на Слави Трифонов, шоуменът вече взе решение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Слави Трифонов се е отказал засега да прави партия и да гради политическа кариера, пише „Уикенд”, позовавайки се на източници – близки до шоумена. Дългия преценил, че инерцията, която набра покрай референдума си за смяна на политическата система отдавна е намаляла и сега шансовете му да влезе в парламента, така че да може да бъде ако не управляващ, то поне балансьор между основните партии, вече клони към нула.
Тв водещият наскоро поръчал социологическо изследване, което да покаже какви са нагласите на избирателите към евентуален политически проект, създаден или подкрепен от него. За разлика от средата на 2018, когато партия на Слави Трифонов събираше симпатиите на около 25% от гласуващите, то сега тази подкрепа е спаднала доста и възлиза едва на около 9-10%, твърдят запознати.
Племенникът на Слави Трифонов – точно копие на именития си вуйчо и вече е тръгнал по стъпките на неговия успехВисок стандарт на живот има племенникът на Слави Трифонов – Теодор Владимиров, пише „България Днес“.…Feb 4 2019vijti.com

Мастити политически анализатори обяснили на Дългия, че неговите политически амбиции вече са попарени от президента Румен Радев, който в началото на третата година от мандата си открито даде заявка за свой политически проект. Учиндолецът си дал сметка, че ще има много по-голямо политическо влияние като водещ в национална телевизия, отколкото като евентуален политик, независимо дали е в или извън парламента.
Екипът на „Шоуто на Слави” също е подкрепил шефа си засега да замрази политическите си амбиции в очакване или на по-добра ситуация, или пък изобщо да изостави подобни намерения. Както Трифонов, така и сценаристите на предаването си дали сметка, че на този етап енергията и обществените очаквания към тв водещия не могат да бъдат трансформирани в политически проект, който да се яви на предстоящите тази година евроизбори и местен вот.

Дори при предсрочен парламентарен вот тази година засега Дългия също щял да пасува, а по-скоро да играе или за определена партия или срещу всички.
През последните пет години непрекъснато се говори, че Слави стяга партия, с която за разбие статуквото.
През лятото на 2017 г. гологлавият водещ написа писмо до медиите, в което обяви, че ще събира „хора, които да управляват страната”.
Обещаваше да ги намери, да ги представи, а хората сами да решат дали
те са достойни да заместят сегашната политическа класа.
Тогава той заяви, че сегашните управници демонстрират некомпетентност и арогантност.

След това обаче шоуменът преподписа договора си с Би Ти Ви и направи крачка назад и някак си се отказа реално да „измете оялите се политици”, като заложи най-вече на скечовете срещу всички представители на властта.
Трифонов припозна каузата на майките на децата с увреждания и продължава да защитава техните искания, носейки тениска с надпис „Системата ги убива”.
В същото време обаче всички забелязаха затоплянето на отношенията между Дългия и ГЕРБ след гостуването на премиера Бойко Борисов в „Шоуто на Слави” в края на ноември 2018 г.
Прави впечатление, че острата критика водещия е насочена най-вече към президента Румен Радев и съпругата му Десислава, която е бивша секретарка на Трифонов.

В момента президентът Радев е българският политик с най-висок рейтинг и фигурата, която е най-ярък отрицател на управлението на ГЕРБ. Това доказва и сегашните намерения на Слави по-скоро да играе със съществуващите партии, отколкото да създава свой проект към настоящия момент.
Източник: kliuki.bg
Алена направи интересно предсказание за Слави Трифонов и влизането му в политикатаАстроложката Светлана Тилкова-Алена направи някои предсказания за новата година „Шоумен може да бъде…Jan 28 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!