Радина Червенова обяви развода си с Коко в ефир

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В първия за сезона ефир предаването „Преди обед“ представи новите попълнения в екипа си и техните рубрики. Сред тях е емблематичното телевизионно лице Радина Червенова, която освен всичко друго е и „Мис Телевизионен чар 1998“, както и прототип на 8-метровата статуя на Св. София в центъра на столицата. И красавицата не се забави с бомбите в ефир!

Последната новинарска емисия, която Радина води на „Сан Стефано“, е на 3 юни 2018 г. Днес тя стана част от „Преди обед“ с думите „Прекрасни сте! Винаги съм ви гледала с удоволствие.

На бял кон: Радина Червенова се завръща в ефира на БНТОбичаната тв говорителка Радина Червенова се оттегли от ефира внезапно през 2018 г. Първоначално слу…Jul 16 2021vijti.com

Благодаря за посрещането! Винаги се притеснявам преди ефир. Ако спре да ти пука, по-добре е да си тръгнеш. Не се пестя емоционално и физически. Имала съм безсънни нощи, в които съм се упреквала за мои грешки в ефир“ – сподели Радина Червенова.

На въпроса дали са верни слуховете, че се е развела с Константин Каменаров, Радина отговори така: „Това е минало, вчерашна новина. Хубавото е, че вчера се сгоди най-малката ми дъщеря Анастасия. За човек, когото познавам от бебе. Това е на дневен ред и е по-важно от всичко друго! В семейството има щастлива новина“.

В този момент в студиото на „Преди обед“ влязоха двете дъщери на Радина – Десислава Николчев и Анастасия Каменарова, която разказа за бъдещия си съпруг. „Яким е философ. Родителите ни се познават от много отдавна. Ние с него се запознахме в 9-ти клас.

Ученическа любов, която премина през малко прекъсвания и събирания. Когато съобщих на баща ми Коко Каменаров за годежа, той се разплака. Беше толкова мил“ – сподели Анастасия.

Удари тавана! Радина Червенова с колосална пенсияПрез февруари Радина Червенова навършва необходимата възраст за пенсия. Бившата тв водеща е подала д…Feb 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!