За какво чакат тези хора? Снимка от Рила разбуни духовете

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Интересна снимка се появи в социалната мрежа Фейсбук. „Виждали сме много снимки на красивите Рилски езера, но бях впечатлена и от опашката за лифта! Говореше се на няколко езика! Ех, Българийо!“, написа във „Видяно в България“ авторката на публикацията.

Не закъсняха и коментарите под нея:

– Който ходи в планината уикендите – няма да завари друго . През седмицата е перфектно – безлюдно и тихо…

– Правенето на този лифт беше голяма грешка – с този лесен достъп на толкова много хора Природата се мъчи и унищожава ! Виждам как плесенясват по края бреговете на езерата, които съм виждала кристално бистри!

– И гледам всички с маски и на дистанция, а после се чудите защо сме на първо място по заразени и смъртност…. За сметка на това пък сме на последно по ваксинация… То не може да сме все в челните редици..

– Тези хора не се ли замислят, че за времето, през което чакат за лифта, могат да тръгнат пеша и да се насладят на природата. А когато стигнат езерата, ще са удовлетворени от себе си и леко изпотени.

НОВО 20: Загиналият сноубордист на Рила не е жертва на лавинаТялото на изчезналия сноубордист в Рила, над ски зона „Картала“ е открито близо до пистата, а не в р…May 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!