Първата ни дама смая с уникален тоалет – Деси Радева никога не е била по-красива! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Днес е официалното встъпване в длъжност на президента Румен Радевза втория му мандат на „Дондуков“ 2. След като спечели безапелационно на проведените в края на миналата година избори, той става вторият президент с втори мандат, след Георги Първанов.

Още преди официалната част на церемонията да е започнала се появи първата дама – Десислава Радева .
Тя успя да смая всички с визията си .

Деси Радева в синьо

Съпругата на петия президент на България бе заложила на синьо палто и пола. Слънчеви очила, черни кожени ръкавици и черни кожени ботуши, както и небрежен кок пък допринесоха за завършване на цялостната й визия.

Деси Радева син костюм

Деси Радева визия

първата дама костюм

Интересно е обаче, че облеклото й силно напомня на тоалета, с който бе в сряда, когато Радев положи клетва в Народното събрание (НС).

Десислава Радева клетва

първата дама клетваСнимки: Булфото

Еволюцията в стила на съпругата на държавния глава определено личеше във визията й. Радева е взела поука от публичните си изяви по време на първия мандат на съпруга си и днес уверено можем да твърдим, че тя е изградила образ, съответстващ на президентската институция. От множеството удари, които получи, Десислава се научи да е стилна, без да е екстравагантна, да е елегантна, да е модерна, но да не е жертва на модата. И още едно важно нещо – да стои на крачка зад съпруга си.

Деси Радева с ново лице на Българската Коледа / СНИМКИСъпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, се появи с чисто ново лице на благотворителн…Dec 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!