Първата дама на Украйна разкри кога за последно е видяла съпруга си Зеленски – той й е казал само една дума:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Първата дама на Украйна Олена Зеленска разкри кога за последно е видяла съпруга си след началото на войната в тази страна и в дълго интервю за Vogue разказа за агонията, през която преминават украинците.

По думите й в първия ден от руската инвазия тя се събудила от шум между 4-5 часа сутринта, а скоро след това разбрала, че е взрив.

Това е бил последният път, когато е видяла съпруга си в костюм, а след това той се преоблякъл във военни дрехи, които носи и до днес.

„Започна…“, беше всичко, което Зеленски казал на жена си тогава.

Зеленски и Олена

Офисът му скоро се превърнал в място за срещи на военни лидери и Зеленски се отделил от семейството си. Оттогава той и съпругата му разговарят само по телефона.

Попитана какво е казала на 9-годишния си син и 17-годишната дъщеря, тя казва:

„Нищо не трябва да се обяснява на децата. Те виждат всичко, като всяко дете в Украйна. Със сигурност не е нещо, което децата трябва да виждат, но децата са много честни. „Нищо не можеш да скриеш от тях.“

Първата дама на Украйна заяви още, че младите хора израстват в патриотизъм, готови да защитават родината си. Когато става дума за деца, най-добрата стратегия е истината.

Зеленски със съпругата си

Олена също така заяви, че Путин е решил да раздели народа й, но това е невъзможно:

„Именно тази лична ярост и болка, с които всички ние се сблъскваме, в момента активира жаждата за действие и съпротивата срещу агресията, защитавайки нашата свобода“, каза Олена и добави, че Украйна се е превърнала в страна на доброволци с: художници, заведения за хранене и фризьори, работещи заедно да помогнат на братята си по оръжие.

Тя благодари и на всички страни, които приеха украински бежанци.

Ето луксозната къща на Зеленски за 5 млн. евро в Италия, която стои празна, а неговите сънародници се чудят къде да се приютят-Снимка Докато украинските бежанци масово търсят убежище в европейски домове, вилата на украинския президен…Apr 11 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!