Сипе си главата с пепел: Виктория си изпати жестоко заради ергена Виктор

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Спряганата за победителка в романтичното шоу „Ергенът“ Виктория явно си е навлякла гнева на феновете с непрестанните си интриги в предаването. Инфлуенсърката е получила заплахи с Путин и самата тя показа скандални чатове, в които малки момичета й желаят огромни беди.

Нови парични схеми: Виктория Капитонова се прави на моден гуруВиктория Капитонова откровено казва, че не би работила нормална работа на смени или от 9 до 18 ч. Но…Mar 30 2022vijti.com

„Ако Путин пусне една ракета в лицето ти, ще те разхубави за постоянно. Лицето ти е по-голяма авария от тази в Чернобил“, пише ученичка до Капитонова.

Витория, която е рускиня, но от години живее в България, решава да сподели за хейта, който отнася. Откакто е в предаването тя е атакувана директно от фенове на шоуто, които й държат сметка за поведението й предаването на bTV.

„Не ми пука, но тази мила мамина душица реших да ви я покажа“, споделя Капитонова.

Въпреки че твърди, че не обръщам внимание на омразата по неин адрес, Виктория също се държи вулгарно с малките деца. „България Днес“ успя да се добере до чатове, от които става ясно, че кандидатката за сърцето на ергенът също обижда и не остава длъжна на никого.

„Виж се ква си грозна! Боклук“, са само част от изказванията на Капитонова по адрес на хлапетата. Рускинята, която изгря в шоубизнеса с изявите си в Masterchef коментира, че няма никакви пластични операции и не планира и да си прави.

Източник: Марица

Злобата на Виктория от „Ергенът“ може да ѝ коства победата – вижте как се закопа сама (Снимки): Миловидната наглед рускиня Виктopия Kaпитoнoвa, за която упорито се шушука, че ще е победителката н…Apr 9 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!