Проф. Иво Петров разкри с кое лекарство се пази от К-19 и трябва ли да пием аспирин профилактично

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Трябва да се внимава с профилактичното пиене на Ацетилсалицилова киселина (Аспирин). Това заяви в ефира на Нова телевизия проф. д-р Иво Петров. 

ДОЛЕН ФЕЙК! Димо от P.I.F. не умря от коронавирусаПринуден съм да се присъединя към редиците на конспираторите и да се извиня на доц. Мангъров и скодо…Dec 23 2020vijti.com

„Имаше много бомбастични твърдения. Всеки е напрегнат и търси спасението, но това профилактично пиене не е правилно“, заяви той.

„Лекарства, приложени в точния момент, в една голяма част имат действие, включително Ремдесивир и Ивермектин.

За себе си съм взел профилактично Ивермектин. Две проучвания показват, че има предпазен ефект от гледна точка на заразяването и на тежестта на протичане на заболяването“, посочи кардиологът.

„Сумирането на тези, които се ваксинират, с тези, които са прекарали инфекцията – това е целта на всяка една стратегия. Тя би прекъснала веригата на предаване на вируса и би облекчила тежестта върху системата“, каза специалистът.

Според него, в отминаващата трудна година, всички, включително и медиците, са научили много. „Изживяваме един катарзис. И въпреки многото негативи, ще излезем по-силни, особено откъм наука и знания.

Отговорно е поне лекарите да се ваксинират, но всеки има право на личен избор. Благодарение на ваксините, ще бъдат спасени милиарди хора. Сигурен съм, че на пазара ще излязат няколко вида ваксини. Сигурен съм, че на пазара ще излязат няколко вида ваксини, заключи проф. Петров.

Той бе категоричен, че ползите от ваксините са много повече от рисковете, които поставянето им крие.

Рапърът Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавирусаРапърът Ивайло Иванов – Играта разказа за тежката си 2-месечна битка с коронавируса.  Минаха почти …Dec 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!