Профукаха наследството на Бисер Киров

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Пет години след смъртта на естрадната легенда Бисер Киров роднините му усилено топят наследството му. Внуците на незабравимия изпълнител пръскат парите му по екзотични екскурзии в цял свят и живеят като членове на британската кралска фамилия. Киров има една внучка и един внук от покойната си дъщеря Венциноса и още две внучки от сина си Бисер, кръстен на него.

Някогашните малчугани вече са младежи, които ежедневно се наслаждават на сладката страна на живота. Внучките на певеца са се превърнали в красавици като от корица на модно списание и живеят в Германия, но пътешестват непрестанно по острови насред океаните. В България се прибират твърде рядко. Престоят им е за по седмица през лятото, а времето си прекарват най-вече във Варна.

Как да разделим наследството между децата-На кого да препишем апартамента-На дъщерята или на сина За съжаление ние не ставаме по -млади с годините. Вече се убедих в това със здравето си и напълно р…Sep 3 2021vijti.com

Киров издъхна на 6 ноември 2016 г. в Берлин, където се лекуваше от левкемия, повален от масивен инсулт. Приживе не остави завещание, а парите и имотите му провокираха скандали при делбата от наследниците му. Обичаният от поколения изпълнител се славеше като един от най-богатите в жанра, натрупал пари и имоти от близо 5 милиона долара по време на дългогодишната си кариера и своите над 4000 концерта по света и у нас. Той имаше апартаменти в центъра на Берлин, Москва и София, както и наследство в родния си край в Смолянско.

Тъй като последните повече от 2 десетилетия от живота си Киров изкара в Русия, наследството му се делило според руските закони. Така вдовицата му Митка наследила 75% от цялото му имане, а синът му останал с почти празни ръце. Преди време беше тръгнал слух, че двамата дори мислели да се съдят, но се оказа, че майка и син са успели да постигнат съгласие и са в отлични отношения.

Вдовицата на изпълнителя на „Юноша бледен“ избягва публичните появи след неговата кончина. За последно тя присъства на медийно събитие през 2017 г., когато беше официалното представяне на книгата на Киров, която той писал до последните си дни на този свят. Митка също живеела между няколко държави, но след загубата на мъжа си и дъщеря си не била същият човек, издават близки до фамилия Кирови. Щерката на певеца Венциноса си отиде след дълга битка с рака само на 42 години през 2014-а и остави двете си деца сирачета.

Трите деца на Евгений Бакърджиев си поделят солидното му наследство (Снимка)Между трима ще бъде разделено наследството на бившия вицепремиер в правителството на Иван Костов Евг…Jul 14 2021vijti.com


Източник: Ретро

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!