Сексолог обясни какво ще се случи, ако спите отделно от половинката

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Сексологът Екатерина Киселева разказа какво ще се случи с брака или със семейното съжителство на двама души, ако те спят отделно един от друг, а не на обща спалня. Преди всичко тя насърчава хората да се справят с проблемите със съня и връзката си най-вече чрез конструктивен разговор.

„Психолозите са разделени на два фронта. Тези, които са за, и тези, които са против разделния сън. Във всеки случай, разбира се, има плюсове и минуси“, подчерта докторът.

Половинката на Андрей показа разкошния им дом – вижте как се ширят (Снимки): Емануела Толева , половинката на Андрей Арнаудов , бе участник в „Черешката на тортата“ тази седми…Jun 19 2021vijti.com

Според нея изборът между спане и спане заедно зависи от това доколко човекът обича тактилния контакт. Ако един от съпрузите предпочита да спи сам, тогава не трябва да му забранявате да го прави. Тя обясни, че в този случай човек може да спи по-добре и да бъде по-буден през целия ден.

Освен това, ако изключите спането заедно, тогава забавлението в леглото може да стане по-интензивно, тъй като вълнението от това да сте заедно ще бъде по-силно. Ако съпрузите се чувстват удобно и им е приятно да спят заедно, тогава в никакъв случай не трябва да го отказват.

Сексологът подчерта, че това решение трябва да се взема само от семейната двойка. Тя посъветва да не се вслушвате в ничии съвети и да вземете решение въз основа на личните си предпочитания.

„Ако условията на живот ви позволяват да спите отделно и ви е по-удобно, спете и не се притеснявайте, нищо лошо няма да се случи с брака ви. Във всеки случай говорете, не се колебайте, обсъждайте и всичко ще бъде наред с връзката ви“, заключи експертът. / jenata.blitz.bg

Потвърдено! Рапърът Криско и половинката му Цвети са се разделили окончателно / СНИМКИРапърът Криско и половинката му Цвети Петрова са се разделили окончателно. Двамата потвърдиха за кра…Sep 25 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!