Пробив! Нов тест открива COVID-19 чрез урина само за 15 секунди

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Турски специалист по физиотерапия и рехабилитация разработи нов тест за откриване на коронавирус чрез урина за 15 секунди, обяви Анадолската агенция.

Д-р Мехмет Серхан Куртулмуш каза, че е разработил комплекта, в който се използва специален реагент за откриване на части, специфични за вируса, който причинява COVID-19.

Пловдивчанка си направи 3 теста за антитела и отсече: Идеален момент за правене на пари!Читателка потърси Plovdiv24.bg, за да сподели: „Уважаема редакция, искам да разкажа поредната безумн…Dec 12 2020vijti.com

Куртулмуш каза, че е започнал работа по комплекта през март, когато първият случай на коронавирус беше потвърден в Турция , и приключил през ноември.

Медикът обясни, че комплектът е одобрен от няколко местни лечебни заведения и е лицензиран от здравното министерство на страната.

Подчертавайки, че точността на комплекта е била по-висока от съществуващите тестове, Куртулмуш каза, че изследването е публикувано в международно клинично списание.

„Нашата цел при извършването на този тест е да гарантираме, че хората се тестват за COVID-19 по най-бързия и точен начин“, заяви той и добави, че комплектът е първият за изследване на урина, способен да открие вируса.

Даяна от „Фермата“ се снима с тест за бременност, феновете й пощуряха / СНИМКААктрисата Даяна Ханджиева, която предизвика разнородни реакции с участието си в риалити формата „Фер…Jan 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!