Пресни снимки на трапеза показват колко близки са Николай Василев и царя

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Снимките от въпросната среща не са тайни и са публикувани в социалните мрежи от Ирена Комитова. Царят и Василев са в компанията на няколко дами на форум. Дали са си говорили за събитието обаче няма как да бъдем сигурни.

Едно е ясно – три седмици по-късно Трифонов печели изборите с малка преднина пред ГЕРБ и подобно на Борисов излиза от Facebook екрана и обявява своето предложение за кабинет от експерти, които говорят езици. Говори за детски градини. За космоса. За съдебна реформа – ни дума. За Гешев – ни дума.

Актуално: Бизнесът на експерта Николай Василев с 2 милиона дълг и 633 хиляди лева загуба за 2019 годинаВ какво състояние е бизнеса на Николай Василев? Проверка по този въпрос направи „Актуално“. „Предлож…Jul 15 2021vijti.com

Но пък твърдостта на Трифонов беше ясна – ще управляват сами и който иска, нека ги подкрепя. Толкова.

Кой обаче е Николай Василев, който тъкмо вчера заяви, че никога не се е чувствал по-готов да бъде премиер и защо това буди въпроси, че даже и притеснения?

Политическата кариера на Николай Василев започва в правителството на НДСВ, което бившият премиер Симеон Сакскобургготски сформира през 2001 година. Първият висок пост, който Делян Пеевски заема без какъвто и да било стаж, му е даден именно от Василев. Пеевски прави първите си стъпки в политиката в младежкото НДСВ.

По време на “царското правителство”, от което Василев е част,  се приватизира държавната телефонна компания БТК и започна модернизацията на БДЖ с купуването на първите мотриси „Сименс“. Василев участва и в правителството на Тройната коалиция.

.

Скандалната снимка от преди три седмици хвърля още една сянка на съмнение доколко чисти са намеренията на Трифонов и “Има такъв народ” – царя, Василев и дамите от фотоса обядват в любим на Делян Пеевски клуб – Кристал палас. Твърди се, че там е представен като бъдещия премиер, въпреки че 11 юли тогава е далеч, предизборната кампания тече, а резултатите – не са съвсем ясни. Поне не за всички.

Джесика Вълчева

Съсипват Слави след опита му да оправдае номинацията на Николай ВасилевСлави Трифонов е подложен на унищожителна критика след опита му да оправдае номинацията на Николай В…Jul 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!