Премиерът за Каракачанов: Да го глобят!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

“Ми да го глобят. Той и без друго сега не получава заплата.” Това отговори Бойко Борисов на днешния брифинг в Министерски съвет, в отговор на въпрос от репортер на една от големите телевизии.

Красимир Каракачанов наруши забраната за посещаване на парковеВицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е заснет да седи на пейка с друг мъж в па…Apr 10 2020vijti.com

Вчера вицепремиерът Красимир Каракачанов беше “изловен” да се припича на слънце на пейка в парка. Снимката мигновено обиколи социалните мрежи и предизвика множество гневни коментари.

“За нормалните хора в парка не може, а за управляващите може”, “Властта не спазва законите, които измисля” са само част от гневните коментари.

“Не съм разговарял с Каракачанов по въпроса. Най-вероятно въобще не е съобразил и е поседнал за минута в парка след интервюто за вашата телевизия”, каза още премиерът.

Каракачанов и лекари искат извънредното положение да е до след ВеликденСемейните събирания за празника можело да увеличат тежките случаи Удължаване не е обсъждано нито в щ…Mar 22 2020vijti.com

Източник:лупа

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!