Прасе чака автобус в Пловдив, похапва си кисело мляко

RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter

Прасе тръгна на разходка из пловдивския квартал Кючук Париж. За целта животното явно ще ползва автобус, шегува се читателка на TrafficNews.bg, която е заснела животното на спирка на булевард „Александър Стамболийски“. Интересното в случая е, че до прасето стои и собственикът му, който храни своя домашен любимец с кисело мляко.

Френска и испанска лаборатории са категорични: Не е имало чума в Голямо Враново, 40 000 прасета там са убити неоснователноДоказано е и два пъти е потвърдено: не е имало чума в свинекомплекса Голямо Враново край Дунав и 40 …Sep 28 2019vijti.com

Явно мъжът не се тревожи от санкциите, наложени преди няколко месеца заради африканската чума и напълно необезпокоявано се „хвали“ с животното. Тази разходка може и да му излезе солено, тъй като в града не се допускат селскостопански животни.

Според закона за подобно нарушение за физическо лице се предвижда санкция от 200 до 2000 лева. В случаят обаче се касае за 4 коня, което се явява за съда отегчаващо вината обстоятелство. Поради тази причина магистратите го наказаха с глоба от 500 лева.

Източник: trafficnews

Солидна глоба за укрито прасе: Хората отказват да колят животните, търсят помощ от Мая МаноловаОт 500 до 1000 лв. е санкцията за укриване на нерегистрирани прасета от типа заден двор. Това съобщи…Aug 7 2019vijti.com

Facebook Comments
Facebook Comments

Още интересни публикации

error: Content is protected !!