Появи се жена, която заслужава да спечели 100 000 лева в „Стани богат“ / ВИДЕО

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

На арената на знанието снощи в „Стани богат“ излезе Ивайла Сопотенска. Тя бе представена като франкофон, обичаща европейското кино и човек с око за дребния детайл. Работи с публикации в научната сфера. Дотук тя спечели 5000 лева, но играта й продължава довечера. Участието й предизвика стотици положителни коментари – ето част от тях:

Зрителка полудя след „Стани богат“ от снощи: Скандално! Тъп народ„Скандално!!! Тъп народ!!! Може ли такова нещо? Най-интелигентния участник го прецакахте, човек, кой…Mar 5 2022vijti.com

– Много силна участничка според мен. С интерес ще чакам утре да видя какво ще направи. Жалко само, че си изгърмя и трите жокера – като че ли можеше да запази поне един от тях. Ама здраве да е.

– Коригирам си коментара, и то заради повечето тука, които говорят против Билалов. Той ѝ помогна за транзистора, но да помагаш на човек, който заслужава, не е грях. Въобще не виждам такива неща, които пишете – Билалов да я стресира, напротив, прави всичко възможно тя да вземе правилното решение. Защото заслужава! Това да не са вчерашните играчи. Много добра игра дотук!

– Много ме кефи мацката! Спокойна, мислеща и знаеща! Дано занапред има още много като нея!

Огнян Велинов от „Стани богат“ е прочел повече от 13 000 книги / ВИДЕООгнян Велинов даде повод за гордост на добричлии с участието си в „Стани богат“ в края на миналата с…Mar 1 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!