Гняв в мрежата, Деси Слава се оля и си плати с лихвите / СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Фотошопът смалява значително фигурата, но си личи. Това е установила със сигурност поп фолк певицата Деси Слава, която в стремежа си към красота стана за смях навръх рождения си ден. Гласовитата изпълнителка реши да поднесе изненада на почитателите си с голяма новина, но вместо това се изложи отново с прекомерно използване на фотошоп.

Ето кое е заболяването от което страда Деси Слава и не може да отслабне:Възможно ли е Андреа да изглежда слаба? Да, но само ако застане до своята колежка Деси Слава. Блонди…Jan 25 2022vijti.com

Пухкавата певица не може да се приеме с излишните килограми, които така и не успя да свали след втората бременност. Вместо това на снимки и клипове се вталява с помощта на фотошоп. На живо няма нищо общо с кадрите от Инстаграм, което вбеси нейни почитатели.

На 7 март Деси имаше рожден ден и по този случай реши да зарадва почитателите си с новината, че е подготвила нова песен и клип. Тя показа и горещ кадър от предстоящото видео, а феновете й онемяха.

„Наскоро бях на нейно участие и определено не изглежда така. Надмина Андреа в обработката на снимките“, коментират в мрежата.

 „По случай рождения ми ден ви подарявам първи кадър от най-новото ми видео, което ще бъде факт до броени дни. Очаквайте!“ – сподели тя в социалната мрежа, пишат от show.blitz.bg.

Сравнете сами кадрите и фигурата на Деси Слава.

Деси Слава се събра с бившия, а поводът е прекрасен! (Снимки): Рожденият ден на малкия син на ДесиСлава стана повод певицата да се събере с вече бившата си полови…Jan 1 2022vijti.com


Източник: Марица

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!