Появи се ВИДЕО, на което е заснет 12-годишния Сашко. Ето какво прави в неделя сутрин!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

В Интернет се появиха кадри, на които момченце се разхожда из Перник и си играе. Още в началото се появиха подозрения на авторката ѝ други потребители, че това е именно Александър – 12-годишното момче, което изчезна и всички издирват. Малко след като видеото бе пуснато, бащата на Александър потвърждава, че това е наистина неговият син.

 

Видеото е заснето от жена, която се казва Татяна Кръстева тази сутринт. Действието се развива пред нейния блок. Ето каква информация споделя:

„Не забелязах накъде е отишло детето. Стана ми студено и отидох да си взема горнище. Като се върнах, вече го нямаше. Преди това сигурно е стоял много време, моето видео е 3 минути. Той си играе с котенце“, казва тя във видео на живо, излъчено в страницата, създадена по повод издирването на Сашко.

„Момченцето го видях сутринта, докато бях на прозореца. Докато снимах клипа обаче видях, че момченцето е с очила, има чантичка и минерална вода в себе си. Не знам дали е това, което се търси, но реших да покажа видеото, защото може да е полезно“.

Бащата на изчезналият Сашко със стряскаща изповед:Втори ден без следа от 12-годишния Александър от Перник. Пред NOVA бащата разказа как е изгубил дете…Nov 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!