Близък до семейството на изчезналото дете заля България с леден душ за снимките и Видеото на Сашко

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма и следа от изчезналото 12-годишно дете в Перник. Близки на семейството му и от полицията обявиха, че момчето от клипа, който беше разпространен в социалните мрежи, не е Александър.   

„Категорично това не е Александър. Бащата вчера беше публикувал, че детенцето е видяно. Предвид създалата се ситуация, той не може да разсъждава трезво и детенцето към момента никъде не е видяно. Нито на записи, нито по камери – няма и следа от Сашко”, обясни близкият до семейството на детето Марио Антонов.

По думите му бащата на Александър е прекалено уморен и се е подвел в твърденията си, че неговият син е на видеото.

„Бащата се е подвел, според мен и според хора, които познаваме Александър. Определено на клипа не е Александър. Той не е с очила, на клипа детето е с очила. Александър е със сиво яке, на клипа детето не е със сиво яке“, коментира Антонов.

Той благодари на усилията на всички в издирването на момчето, повече от 72 часа.

„Искрено се надяваме на щастлив край“, каза Марио Антонов.

На брифинг старши комисар Павел Млеканов от ОДМВР-Перник също коментира дали видеото е достоверно: „Не искам да коментирам нещо на 100%, за което не мога да бъда сигурен. Бащата го е заявил. За съжаление, това е било много часове преди информацията да достигне до нас”, каза той.

Появи се ВИДЕО, на което е заснет 12-годишния Сашко. Ето какво прави в неделя сутрин!В Интернет се появиха кадри, на които момченце се разхожда из Перник и си играе. Още в началото се п…Nov 13 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!