Поп фолк-изкусителка хвърли око на Гущеров – Светлана трепери от ревност!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Една от най-известните двойки у нас, тази на Християн и Светлана Гущерови, демонстрира изключителна семейна хармония и безоблачно щастие. Като добавим към идиличната картинка и три прекрасни дечица, ситуацията изглежда направо идеална! Дали обаче над семейството не надвисват черни облаци? Известна поп фолк-изкусителка сподели, че много харесва Гущеров и това едва ли се е понравило много-много на благоверната на милионера.

Става дума за палавата синеока Емануела, която вероятно ще се превърне в най-голямата заплаха за „посестримата“ си Светлана Гущерова.

Уж на майтап в предаването на Алекс Сърчаджиева “Животът по действителен случай“ зеленооката изкусителка се изтърва, че много харесва Християн Гущеров.

Емануела в студиото

„Такъв мъж харесвам, със семейни ценности. Който стои до съпругата си, не обикаля по баровете, грижи се за тях и ги води на екзотични почивки“, изтърва се фолкаджийката. Но после, вероятно осъзнала, че е прекалила с халбите добави, че засега не си търси мъж, пише kliuki.bg.

Фолкаджийката винаги се е жалвала, че не може да нацели точния мъж, защото нейните гаджета винаги й кръшкали.Затова никак не е  самоцелно нейната мечта един ден Хриси Гущеров да стане неин. Въпреки че Светлана му роди три деца, това не би попречило на Емануела да се пробва поне, клюкарят я колежки.

„Светле, отваряй си широко очите и си пази мъжа. И много не се фраскай къде ходите на почивка и какви подаръци ти дава, защото много златотърсачки се облизват за него“, предупреждават жената на Гущеров нейните фенове в мрежата.

Светлана Гущерова, една съвременна Пепеляшка, която промени мъжа си тотално / СНИМКИНаистина не можем да познаем бившата плеймейтка Светлана Гущерова – от жена, която си печелеше парит…Nov 27 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!