Ето как изглеждат децата на най-красивия мъж в света – ще ви разтопят просто! (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Той е един от най-желаните мъже в света и нееднократно е оглавявал класацията за „най-красивия“ представител на мъжкия пол. И няма как да не се съгласим, защото който е гледал Джейсън Момоа на големия екран (спомнете си само „Аквамен“!) просто няма как да остане равнодушен пред мъжкарското му излъчване.

Интересното е обаче, че той почти цял живот остава верен само на една жена – Лиса Бонет, с която за съжаление се разделиха тази година.

Историята на тяхната любов обаче е прелюбопитна…

Джейсън Момоа за първи път вижда бъдещата си съпруга в популярен сериал от 80-те, когато момчето е едва на 8 години. Тогава още неизвестният Момоа си дава обещание, че определено ще срещне момичето на мечтите си в реалния живот. Момоа и Лиза Бонет се срещат отново след 18 години.

Лиза и Джейсън се срещат на парти при общ приятел. Оттогава двойката е неразделна, допреди няколко месеца. Джейсън и Лиза бяха наречени най-красивата двойка в Холивуд, въпреки внушителната възрастова разлика.

Джейсън Момоа деца

Припомняме, че Лиза е с 12 години по-голяма от Момоа. От брака на двойката се раждат 2 прекрасни деца – Лола Йолани Момоа и Накоа-Уолф Манакаупо Намакаеха Момоа. Според нас те са наследили всичко най-добро от родителите си.

Джейсън Момоа деца

Джейсън Момоа и Лиса Бонет деца

И въпреки факта, че двойката обяви раздяла, интернет потребителите смятат, че звездното семейство скоро ще се събере отново под един покрив.

децата на Джейсън Момоа

Как изглежда съпругата на най-красивия арабин в света – милиони жени ѝ завиждат (СНИМКИ)С право той може да се нарече секс символът на арабския свят. Омар Боркан Ал Гала, поет, фотограф и …Nov 19 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!