Помните ли убиеца на банкерката Любомир Симеонов? Иска да излезе на свобода

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Симеонов в момента е в общежитие и чака деня, в който да поиска условно предсрочно освобождаване

Помните ли убиеца на бургаската банкерка Павлинка Йовчева – Любомир Симеонов?

Флагман.бг проследи жестоката трагедия от 23 септември 2013 година, както и целия процес срещу бизнесмена, който се държа изключително хладнокръвно и в няколко емоционални изказвания шокира с поведението си. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Убит ли е и 30-годишният Александър Стоянов от „масовия сериен убиец“ в Бургас?Разследване на Флагман отвори „студено досие“, което напомня убийствата на Теодора Бахлова и Юмер Ме…Aug 30 2021vijti.com

Бившият подполковник от армията призна в съдебна зала, че с неговите възможности е можел да ликвидира Йовчева „тихо и без никой да научи“, но го направил публично – на ул.“Поп Грую“ в центъра на Бургас заради „държавата и хората“.

Той обвинява Павлинка Йовчева, служител на Уникредит Булбанк, че го е изнудвала, отказвала да му отпусне кредит за европейски проект и искала да принуди да работи с нейни фирми.

„Вече присъдата е в сила, така че не търся дивиденти. Съжалявам за това което се случи, но трябва да призная, че в продължение на година и половина правих всичко възможно това нещо да не се случва, да не се стига до там”, каза от затвора пред колегите от вестник „Труд“ Любомир Симеонов и анонсира, че е издал книга. 

„Размисли от килията“ вече е на пазара. В 288 страници Любомир Симеонов развива своята версия и завършва: „Като я убих, се качих в колата и ми стана леко. Все едно камък ми падна от сърцето“.

От страниците на вестник „Труд“ разбираме и шокиращата новина, че Любомир Симеонов се готви скоро да излезе на свобода.

В момента той бил с много лек режим – в затворническото общежитие в Кремиковци.

Той бе осъден на 20 години затвор, но съвсем скоро, чакал да изтече изтърпяването на половината му присъда, тъй като не е спирал да работи, за да поиска условно предсрочно освобождаване.

Прокуратурата: Сериен убиец в БургасИма обвинен за убийството на брокерката Бахлова. Тялото на убитата брокерка Теодора Бахлова е държан…Aug 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!